Minden megcsalás kiderül?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 15:28
2/17 anonim válasza:
Nem, de az is árt, amelyik nem derül ki.
Azzal csak a megcsalók áltatják magukat, hogy amiről nem tud, az nem fáj. Ez hamis állítás, csak Ők szeretnék, ha így lenne. A megcsalás berágja magát a lélekbe. Ha nem is tudja a másik, Te tudod, Ő meg érzi. Ha másképp nem, rajtad keresztül.
3/17 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg senkit, engem sem csaltak meg, csak sok kérdésben-válaszban olvasok a megcsalásról. Ezért érdekel.
De nekem is az a véleményem, hogy el lehet titkolni a megcsalást, de gondolom ehhez sok idő kell, hogy valaki "meg tudja játszani" a szentet.
2009. szept. 7. 15:33
4/17 anonim válasza:
Nem a Dzse sem jött rá, hogy Dzsonszí csalja velem.
5/17 anonim válasza:
Teljesen személyiségfüggő. Van aki elköveti a megcsalást de a lelkiismerete miatt nem tudja sokáig titkolni, van aki szemrebbenés nélkül él egy másik viszonyban anélkül hogy a legkisebb mértékben megfordulna a fejében a megbánás gondolata. Szerintem több megcsaló nem bukik le mint amennyi lebukik...
6/17 A kérdező kommentje:
Még rájöhet.
2009. szept. 7. 15:38
7/17 A kérdező kommentje:
Nekem is ez jutott eszembe. Pl elmegyek 1 hétre 150 km-rel arrébb nyaralni, ahol a kutya sem ismer. Ha megcsalom a párom (csak elméletileg fussunk rajta végig), és hazamegyek hozzá, nem tudja meg. Hacsak el nem mondom neki. De azért éveken át titkolni 1 kapcsolatban, azért elég erős idegrendszer kell hozzá.
2009. szept. 7. 15:40
8/17 anonim válasza:
Kicsi a világ, előbb-utóbb kiderül.
9/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez sem butaság ;)
2009. szept. 7. 15:56
10/17 anonim válasza:
Ez is egy jó példa amikor esélytelen hogy kiderüljön. Vagy mégsem? Ha valaki csak egyszer-kétszer félrekefél annál kisebb az esélye hogy lebukjon mint például a férj esetében aki szeretőt tart. Ha a szerető hosszú távon van akkor az előbb-utóbb fárasztóvá válik, azaz a férjen látszódni fog az hogy valami miatt nincs energiája vagy kedvetlenné vált az asszony iránt. A legtöbb férfi nem is túl okos amikor a szeretőre kerül a sor, hibáznak, béna érveket sorolnak fel. A nők jobban tudják ezt rejteni és a nő szeretője inkább lesz hajlamos élni egy olyan kapcsolatban ahol tisztában van hogy ő csak szerető, míg a férjek sokszor nem közlik újdonsült barátnőjükkel azt hogy van feleségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!