Szégyellek apámmal bárhová is elmenni, annyira bunkó. Mit csináljak?
Apám egy eléggé csendes,de belül durva ember.Szinte nincsenek barátai,és az emberekkel való érintkezés hiánya miatt nagyon bunkó lett.
Már ahogy megy,az is rossz.Leszegi a fejét,előretolja a vállait és robog előre,de valami borzasztó gyorsan.Aki az útjába kerül annak simán nekimegy,meg nem áll,ki nem kerül senkinek,legyen az férfi vagy nő.
Ha bemegyünk valahová,nem köszön,sokszor ha kérdeznek tőle valamit nem is válaszol,vagy durva,kicsiségeken leáll veszekedni,kötözködni.Mindig másban látja meg a hibát,udvariasságnak nyoma sincs benne,és elég erőszakos tud lenni.
Példa:A múltkor kocsival mentünk.Egy lámpánál álltunk,ami épp nekünk zöldre váltott,de egy megkésett gyalogos még átrohant előttünk.Apám,ahogy zöld lett,már nyomta a gázt,és kis híján elcsapta a gyalogost.(komolyan kb.5 centin múlott) Megkérdeztem,miért nem várt pár másodpercet(nem állt mögöttünk senki) Erre azt mondta,hogy piroson ment át az emberke,és örüljön,hogy megúszta.
-Komolyan,most ha valaki átrohan a piroson azt el KELL ütni?
Másik példa:
Bevásárlóközpontban,megy a szokott stílusában előre,és nekiment egy fiatal nőnek aki a szatyrával bajlódott,meglökte a vállával.A nő megbotlott,elejtette a szatyrot,az kiborult,valami szerintem össze is tört benne.Apám rá se néz,megy tovább.Én persze megállok,segítek összeszedni a cuccát,én kérek bocsánatot apám helyett,de persze én kaptam fejmosást,hogy miért nem nézünk a lábunk elé.
Vagy amikor leállt veszekedni,akkor én is ott állok mellette a rosszalló tekintetek kereszttüzében,de legszívesebben elsüllyednék.Nem akarok vele semmilyen nyilvános helyre menni,mert mindig leéget,de ha nem megyek akkor megsértődik,és velem dühöng.Mit tegyek?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!