Mit tegyek? Hogy fog reagálni? Mi ilyenkor a legmegfelelöbb megoldás?
" ismerem az embereket ezt nemblehet megjátszani."
17 évesen te még nem ismerheted az embereket!
"Csábító az anyagi háttere" ???? :D
Ezzel mindent elárultál, kislány!
Belém is volt szerelmes 18 éves koromban egy 45 éves férfi. És őszintén szeretett engem. Jobban, mint bárki mást. Én voltam az egyetlen a körülötte megforduló nők közül, akit nem használt ki. Pedig nem 1-2 nő volt vele korábban kapcsolatban.
Szóval nem tudom miért vagytok biztosak benne, hogy nem szereti a kérdezőt.
Majd rájössz kicsilány,hogy mennyire nem vagy te még távolról sem nő... Én 22 évesen a fejem fogom,mekkora arcom volt 17-18 évesen,milyen nagynak és bölcsnek képzeltem magam. Valószínűleg újabb 4 év múlva megint pislogni fogok,hogy mire fel voltam olyan magabiztos 22 évesen:D
Most ha azt mondja itt mindenki,hogy nem illik hozzád,meg úgy sincs közös jövőtök,akkor sem fogod dobni. Nyilván imponál neki,hogy egy fiatal lányt be tudott fűzni,neked meg az imponál,hogy egy "meglett" férfinak komolyan(?) kellesz. Egy ideig ellesztek egymással,aztán több mint valószínű,hogy ki-ki megy a maga útján. Ezért azt mondom,amíg jó,addig élvezd ki. Másra úgyse hallgatnál.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!