Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy fog reagálni?...

Mit tegyek? Hogy fog reagálni? Mi ilyenkor a legmegfelelöbb megoldás?

Figyelt kérdés
A pàrom fia 12 èves èn 17 igen 17. Alig 5 èv van közöttünk
2013. febr. 14. 20:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

" ismerem az embereket ezt nemblehet megjátszani."

17 évesen te még nem ismerheted az embereket!

2013. febr. 14. 20:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem pedofil. Egykor volt rendes csalàdja,ès vele egykoru felesège... ès bennem is a nöt szereti,màrmint semmi tornacipö stb..... lehetne a fiatal koromra fogni de elèggè csábító az anyagi háttere szal akkor már vehetne magának szebbet,jobbat,okosabbat.
2013. febr. 14. 20:46
 13/19 anonim ***** válasza:

"Csábító az anyagi háttere" ???? :D

Ezzel mindent elárultál, kislány!

2013. febr. 14. 20:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Hány éves a barátod?
2013. febr. 14. 20:52
 15/19 Colonel Reed válasza:
Semmi értelme a "Hány éves a barátod?" kérdéseknek... Ha egyszer 12 éves fia van, valószínűleg a harmincas éveiben jár, de ha negyvenes is, mit számít? Így is elég nagy a különbség és látható, hogy egy érett felnőtt férfi keresi a kapcsolatot egy tinilánnyal...
2013. febr. 14. 20:58
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Belém is volt szerelmes 18 éves koromban egy 45 éves férfi. És őszintén szeretett engem. Jobban, mint bárki mást. Én voltam az egyetlen a körülötte megforduló nők közül, akit nem használt ki. Pedig nem 1-2 nő volt vele korábban kapcsolatban.

Szóval nem tudom miért vagytok biztosak benne, hogy nem szereti a kérdezőt.

2013. febr. 14. 21:20
 17/19 anonim ***** válasza:
17 évesen? Te jó ég.. Meg "párom"? Mennyi ideje vagytok együtt?! 1 hete?!
2013. febr. 14. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
:-) köszi! Jót röhögtem rajtad! :-) "a nőt szereti bennem" hát ez mindent visz! :-D a hamvas kis pi.csádat szereti,nem téged... :-)
2013. febr. 15. 08:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Majd rájössz kicsilány,hogy mennyire nem vagy te még távolról sem nő... Én 22 évesen a fejem fogom,mekkora arcom volt 17-18 évesen,milyen nagynak és bölcsnek képzeltem magam. Valószínűleg újabb 4 év múlva megint pislogni fogok,hogy mire fel voltam olyan magabiztos 22 évesen:D

Most ha azt mondja itt mindenki,hogy nem illik hozzád,meg úgy sincs közös jövőtök,akkor sem fogod dobni. Nyilván imponál neki,hogy egy fiatal lányt be tudott fűzni,neked meg az imponál,hogy egy "meglett" férfinak komolyan(?) kellesz. Egy ideig ellesztek egymással,aztán több mint valószínű,hogy ki-ki megy a maga útján. Ezért azt mondom,amíg jó,addig élvezd ki. Másra úgyse hallgatnál.

22L

2013. febr. 15. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!