Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek egy ilyen...

Mi a velemenyetek egy ilyen tipusu ferfirol, ferjrol?

Figyelt kérdés

Konkretan a ferjemrol lenne szo. Leirnam milyen is o valojaban.

-eletre valo komoly ferfikent ismertem meg akivel jo par atbeszelgetett ejszaka megtortent majd 5,5honap utan eskuvo na onnantol lett erdekes a helyzet. 5 eve ismerjuk egymast 2,5 eves kisfiunk van.

Szoval: - rendkivul onzo

- a babat o szerette volna inkabb majd mikor megszuletett kozolte hogy o nem tud mit kezdeni vele majd 2 eves kora utan jatszik vele. Nos elmult ket eves meg mindig csak akkor foglalkozik vele ha a gyerek megy oda hozza. Magatol nem hivja jatszani, 2 oranal tobbet meg soha nem vigyazott ra de monden este megfurdeti ha kerem akkor megeteti es allitalag a vilagon a legjobban ot szereti.

-dicsekedni imad vele hogy mi mindent tud mar de nem tanitja semmire

- hazi munkaban az eg vilagon semmit nem segit talan havi 1 szer felporszivozik

-trehany ruhait ahol veti ott hagyja

-igazabol nem szol semmiert kaja legyen mindegy hogy mi

- ha nem.takaritanek vagy kifolyik a mosatlan az sem erdekli

-barmilyen kicsi problema felmerul pl anyagi keptelen megoldani de meg beszelni is rola

- csak a hobbija a horgaszas jar az eszebe na meg a filmek semi mas az egvilagon nem erdekli na meg a foci (focista)

-kozos csaladi programokra ugy kell elrangatni es soha nem birja ki egy ket beszolas nelkul

-igazabol semmit nem lehet vele megbeszelni mert amit en mondok soha nem jo

-nem veszi eszre ha szomoru vagyok ha bant valami

-veszekedes utan nem erdekli ha nem szolok hozza napokig se o se hozzam

-ha lelkizni probalok vele szinte latom a fejen hogy halalra unja magat

-minden honapba haborog a csekkkek befizetese miatt mert szerinte felesleges befizetni oket es elege van mar hogy ezert dolgozik o pedig nemtud elmenni 1hetes horgaszturara mert arra mar nem telik

-barmilyen problema van semmit nem tudunk megbeszelni mindenrol mas a velemenye

-szerinte tokeletes ferfi mert nem csal meg nem iszik nem kartyazik es nem jar el sehova munka utan itthon van velunk csak epp vagy fekszik vagy internetezik vagy filmet nez egyebkent 6-3ig dolgozik

-allitasa szerint jobban szeret mint mikor megismerkedtunk csak kar hogy ez nem nyilvanul meg semmiben

-orokke sexelni akar de en mar egyaltalan nem ugyanis a minosege es az idotettama mondegy neki lenyeg hogy betegye es elmenjen bocsanat a primitiv megfogalmazas miatt.

Lelkileg egy roncs vagyok 27 evesen azon gondolkodok hogy valni szerrtnek csak sajnos az ezzel jaro lelki terorra nem vagyok felkeszulve. Tudom hogy a gyerek kapcsan terorizalna lelkileg nekem meg megkene erosodnom hogy leperegjen rolam minden.

Tobbszor elmondtam neki ugyan ilyen reszletesen a bajom a valasz hogy o ezt nem erti amikor o mindent megtesz es hulye vagyoj! Szerintetek???

2013. febr. 13. 13:19
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Akinek ez àtlagos normalis ferfi annak csak annyit valaszolnek hogy eljen vele 1evet.

Koszonom a valaszokat..nos en sem vagyok hibatlan mint ahogy senki sem...a legnagyobb hibat akkor kovettem el mikor ilyen rovid ido utan hozzamentem. Mintha ket kulonbozo ember lenne. Miutan elmondtam neki a problemam mindig megkerdeztem tole hogy neki van.e esetleg a valasz: nem nincs tokeletes minden. Ezek utan akkor mit es hogyan.kellene valtoztatnom. Sajat hibaimmal tisztaban vagyok de amig a masik nen mondja hogy ot ez zavarja vagy nem tetszik neki akkor miert valtoznek? Ugy gondolom sokkal tobb jo is van bennem csak valakinek (neki) segitenie kene hogy kijojjon belolem. Soha semmilyen hazimunkara nem kertem meg, kaja kikeszitve kave lefozve varta mindig. Ha anyagi gond volt mire o felfogta en

megoldottam. Aztan mostanaba mar nem csinalom szedjen maganak kajat stb stb Annyit varjon amennyit ad!! Ezt mondtam neki is de nem.vagja a dolgokat...Azt csinalok tulajdonkeppen amit akarok csak ne menjek el itthonrol vagy ha igen vigyem a gyereket is es neha tartsam oda a pi... Ez tenyleg normalis dolig!!

2013. febr. 13. 14:19
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem nem en vagyok az a kerdezo de kb ugyan ez a szitu!
2013. febr. 13. 14:20
 23/31 anonim ***** válasza:
43%
A férjed egy nemtörődöm,igénytelen ember.Csald meg!Sok sikert!
2013. febr. 13. 14:24
 24/31 anonim ***** válasza:
21%

A kérdező kommentje :nem én vagyok a kérdező...

Ciki is a lebukás.

2013. febr. 13. 14:28
 25/31 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz lenne, ha ez lenne az átlagos férfi....
2013. febr. 13. 14:29
 26/31 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy abban a helyzetben mit csinálna, ha csak annyit főznél, ami neked meg a gyerkőcnek elég, ha csak azt mosogatnád el, amiből ketten esztek, és csak a gyerekre meg magadra mosnál. Oké, egy ideig tuti zavarna a rendetlenség, meg a mosatlan, de lehet, hogy akkor észbe kapna, hogy nem repül a sültgalamb a szájába.
2013. febr. 13. 14:52
 27/31 anonim ***** válasza:
Egyetlen jó dolgot sem mondtál róla. Itt nincs kérdés. Nem kell hogy megcsaljon, vagy ennél jobban bántson. 27 évesen nem temetném el egy ilyen fickó mellett magam egy életre! Nyomás! El ebből a kapcsolatból! Ő meg keressen mást, aki eteti, akire ráfekszik és akit érzelmileg zsarol. Nem kell félni, még több, mint 60 éved van, erre akarod pazarolni? Nemár! N28
2013. febr. 13. 16:00
 28/31 anonim ***** válasza:

az ilyen és hasonló kérdések miatt nem hagynám, hogy az emberek 25 alatt házasodjanak. ugyanis ilyenkor még nem alakul ki a végleges személyiség, sokat formálódik mind a nő, mind a férfi.

gyereket szülni sem muszáj 20 évesen (tudom, te több voltál, de vannak, akik még erre is képesek)

az átbeszélgetett éjszakák, kontra most nem szól hozzám egy szót se elég erős váltás. derítsd ki mi baja lehet a férjednek ami miatt ennyire apátiába van süllyedve.

ilyen emberrel egy napot sem bírnék ki, nem hogy 5 évet.

2013. febr. 13. 18:00
 29/31 anonim ***** válasza:
56%
De azt nem értem, hogy miért a férfit szidjátok? Egy normális nő már régen elhagyta volna. Nem még hogy gyereket is szül neki. Szóval a kérdezőt bíráljátok inkább. Jobban megérdemli.
2013. febr. 13. 18:23
 30/31 anonim ***** válasza:

Csak felszínesen átfutottam a kérdést és a válaszokat is.

Szembe megyek a divattal! EGYIKÜKET SEM ÍTÉLEM EL.

Miért tenném?

Inkább csak annyit mondanék, hogy olyan ember frigyét láthatjuk, akiknek sem az önismeretük, sem pedig az emberismeretük nincs a tetőfokon. De ez nem feltétlenül baj, inkább kellemetlen.

Amúgy az egyenes, őszinte beszéd az, ami célravezető. DE NEM ARROGÁNS HANGON. Hanem szeretettel, törődéssel leírod, hogy mi bánt vele kapcsolatban, mit nem kapsz tőle meg.

A párterápiák is így működnek.

Esetleg vond bele a "játékba" és kérd meg, hogy ő is írjon.

Aztán beszéljétek át a dolgokat. Ezek még nem válóokok.

Sőt, az lenne inkább elítélendő, hogy a problémamegoldás helyett válásba futamodni...

2013. máj. 17. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!