Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondhatnék anyukámnak?

Mit mondhatnék anyukámnak?

Figyelt kérdés
Anyukámnak már pár éve van egy élettársa, és most derült ki hogy megcsalja, nagyon ki van borulva úgy ahogy én is. Hogyan mondjam el neki hogy tudok róla és mit mondhatnék neki?
2009. szept. 6. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben ő is tud róla, újat mondani nem tudsz vele. Elég gusztustalan dolog, hiszen még csak házasságban sem élnek. Mérlegelni kellene anyukádnak, megéri-e neki ez a megaláztatás, vagy előveszi az önérzetét és utilaput köt a pasas lábára. Ez a két lehetősége van. Én biztos kirúgnám, hogy a lába sem érné a földet!
2009. szept. 6. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de kérdezzél ilyeneket. PL: Mit jelent az, hogy megcsal valaki? Miért fáj annyira? Az nem vígasztal, hogy én itt vagyok neked? Mit godnolsz Anya, szeretett téged korábban? Mit godnolsz, engem is megcsal majd valaki, ha nagy leszek? Ha megcsal, akkor nem szeret? Nem fogadhatjuk vissza, ha akarja? Ha nem szeret minket elengedhetjük, hadd menjen?
2009. szept. 6. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia anya! Az élettársad megcsal.
2009. szept. 6. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondd azt: "Anya én nagyon szeretlek!" És öleld át!
2009. szept. 7. 13:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettek megbeszélni a dolgot.
2009. szept. 7. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!