Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apu semmit nem segít semmit...

Apu semmit nem segít semmit az otthoni munkában, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hazaér munkából,lefekszik a fotelbe, megiszik két sört,fél nyolc körül felkiált: kaja! Erre vagy én vagy az öcsém odavisszük neki a kaját, ő megeszi,azután megiszik még 2-3 sört és elalszik.Ez megy minden áldott nap. Anyu rengeteget dolgozik, süt-főz,mos, takarít,mosogat,vasal és apu nem hajlandó segíteni semmit.Ez normális dolog? Jah,mellesleg irodában dolgozik. (14/L)

2013. febr. 12. 21:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9-es válaszolónak: apu dolgozik irodában,anyu meg futószalag mellett,bocsi ha félreérthetően írtam
2013. febr. 12. 21:36
 12/22 anonim ***** válasza:
22%
Bocs és te mit teszel hozzá a házimunkához a lányként?
2013. febr. 12. 21:48
 13/22 A kérdező kommentje:
12-es nek: takarítani szoktam, meg mosogatni a konyhában, egyszer már vasaltam ruhákat, azt is szeretném megtanulni
2013. febr. 12. 21:56
 14/22 A kérdező kommentje:
jah, meg krumplit,hagymát pucolok a vacsihoz, de nem mindenn nap
2013. febr. 12. 21:58
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

Ez tényleg a szüleid ügye.

Anyukáddal beszélgess, mit gondol erről a helyzetről. Lehet, hogy természetesnek tartja? Elégedett, hiszen a férje áldott jó ember, hazaadja a pénzt, és őt soha meg nem ütötte? Szerintem hagyd őket élni, ahogy eddig, segíts amennyit tudsz, és a magad számára jegyezd meg, hogy te másképp akarod majd csinálni.

2013. febr. 12. 22:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A férj nem üti és nem iszik? Mintha ez valami plusz lenne, pedig ez természetes dolog, semmi extra, ezért nem kell senkivel sem különbül bánni.

Kérdező, a szüleid még az a generáció, ahol az az elfogadott, hogy a feleség viszi a háztartást, ha 12 órát dogozik mellette, akkor is, ha a férjnek több ideje van, akkor is. Ezen már nem lehet sokat változtatni, ebben nőttek fel, ezt szokták meg, valószínűleg nem is akarnak változtatni.

Ha szeretnél pár terhet levenni anyud válláról, segíts be neki. És ha zavar, ne vidd oda a fotelba a kaját, attól még hogy férfi és családfő, nem jár neki.

2013. febr. 12. 22:16
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
Akárki akármit mond de az anya ezt csinálja minimum negyed százada ha nem zavarja akkor más ne szóljon bele, ha meg zavarja álljon ki maga mellett.
2013. febr. 12. 22:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le apukáddal és mondd el neki őszintén, hogy mit gondolsz. Kérdezd meg tőle, hogy neki mi erről a véleménye. Kérdezd meg, szereti-e anyukádat, ha szereti, akkor miért nem könnyíti meg a munkáját. Talán elgondolkodik és kicsit megpróbál anyukádnak segíteni.
2013. febr. 12. 22:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is így néz ki a család és elég sok helyen.Szerintem ez nagyon nagy bunkóság,egész nap csak lógatni a lábát és nézni,ahogy a másik belefullad a munkába,de ha apukádnak elég vastag a bőr a képén,akkor ez van.Arra vigyázz,hogy a te életed ne ilyen legyen,mint anyukádé.
2013. febr. 12. 22:40
 20/22 A kérdező kommentje:
19-es nek: de apu nem nézi,hogy anyu belefullad a munkába, ő csak a tévét nézi. :-( nem létezik számára semmi más,csak a tévé meg a sör.
2013. febr. 12. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!