Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak a lánynak, hogy...

Szóljak a lánynak, hogy hazudik a srác vagy ne? SOS. Babatéma?

Figyelt kérdés

Van két jó ismerősöm. 20 év körüliek. A lány terhes, a srác azt mondta neki, hogy nem vállalja a babát, ha bíróság kötelezi rá akkor fizet, de nem fogja látogatni, ezenkívül támogatni. A lány nem tudja mit csináljon. Meg akarja tartani, de fél egyedül (családja sem nagyon támogatja)

Megtudtam, hogy a srác blöfföl, csak azt akarja elérni, hogy elvetesse a lány a babát. De azt mondta, ha mégis megtartja akkor a baba mellett lesz, nem tudná elhagyni. Megértem miért csinálja, de szerintem ez akkor sem tiszta dolog. A lánynak úgy kellene döntenie, hogy tudja mire számíthat.

Beleavatkoznátok a helyemben?

2013. febr. 12. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

magánügy

nem szólnék bele mert a végén rajtad fog lecsapódni az egész és te leszel a rossz

2013. febr. 12. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Ha utána meg mégis elhagyja, akkor majd a te fejedhez vágja, hogy a hülyeséged miatt tartotta meg aztán most ott van egyedül.

Ez teljes mértékben az ő dolguk. Neked semmi közöd hozzá, se így se úgy. Mindenki úgy intézi az életét, ahogy akarja.

2013. febr. 12. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem kellene ebbe beleszólnod, a leírtakból az így is egyértelmű, hogy a srác nem akar gyereket.
2013. febr. 12. 13:58
 4/11 anonim ***** válasza:
59%

Nem avatkoznék bele. Az ő dolguk.

Plusz igazat adok a srácnak. Fiatalok még nem akarja a gyereket.

2013. febr. 12. 13:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólnék semmit, nem tudod mi van a fejében!
2013. febr. 12. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat ebbe nem kellene beleszolni. Mit csinalsz, ha a lany a te hatasodra megtartja, a srac meg ugy dont, hogy hoppa, megse akarok vele torodni????
2013. febr. 12. 14:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Rendben akkor nem szólok bele.

Bár nem hiszem, hogy magára hagyná. Már azon meglepődtem, hogy eleve ezt mondta, mert nem az a fajta. Szerintem törődne a gyerekével.

De lehet tényleg semmi közöm hozzá.

2013. febr. 12. 14:08
 8/11 tetris ***** válasza:
54%

A véleményedet szerintem nyugodtan elmondhatod neki.

Egyébként szerintem 20 éves korban az ember még nem elég érett arra, hogy szülő legyen. Van egyáltalán ennek a lánynak saját lakása, saját fizetése, vagy miből akarja eltartani a gyermeket? Apa nélkül nagyon nehéz anyagi és érzelmi helyzetbe kerül ezzel a gyerekvállalással.

Számomra tiszta sor, hogy a srác alapvetően becsületes fajta lehet, de egyszerűen még éretlen az apaságra. Még szórakozni, bulizni szeretne, nem pedig egy gyereket pelenkázni.

Felelőtlenség így gyereket vállalni.

2013. febr. 12. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Eleve halálra lesz ítélve a kapcsolat, ha csak a gyerek miatt jönnek össze.
2013. febr. 12. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy attól, hogy neked ezt mondta még semmi garancia sincs arra, hogy együtt maradnának, ha a lány megtartja a babát. Ha én lennék a lány, már rég kirúgtam volna a pasit, hisz nem támogat, pedig ezt kellene tennie. Persze mondhatja, hogy ő nem szeretné ezt a kisbabát, de érzelmileg zsarolni ezzel, hogy elhagyja... Ez a kapcsolat már akkor se lesz olyan, mint régen, ha az a kisbaba nem születik meg. Én se folynék bele a helyedben.
2013. febr. 12. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!