Reggeli ébresztő?

Figyelt kérdés

A ma reggelünk a következőképp nézett ki: a páromnak kilenckor állásinterjúja volt, ezért hétkor csörgött a telefonja. (Tegnap bőven éjfél után feküdtünk le, mert itt volt egy barátja, bár ezzel nincs bajom, szeretem ha vendégek vannak)

Megkért, hogy csináljak neki kávét. Kimentem, megcsináltam. Amikor bevittem, mondta hogy még tíz percet alszik. Oké, visszafeküdtem mellé, mondván akkor én is alszom. Egyébként tízkor kellett volna csak kelnem.

Tíz perc múlva még tíz percet állított a szundin, én persze közben nem tudtam visszaaludni. Majd végül lemondta az interjút, átállította fél tízre az ébresztőt, mert fáradt és még aludni akar.

Nekem közben teljesen kiverte az álmot a szememből.

Meg fel is húztam magam, hogy felébreszt és kiküld kávét főzni, aztán arra nem képes, hogy felkeljen.

Úgyhogy fogtam a gépem, ha már úgysem alszom ki magam, legalább dolgozzak. Erre szólt, hogy menjek ki a konyhába, mert zavarja a zúgás.

Itt már nagyon pipa voltam, fogtam a gépet meg a kávét, amit eredetileg neki csináltam és kiköltöztem a konyhába.

Fél tíz után a második szundi utánra csináltam neki még egy kávét, bevittem. Mondta, hogy még mindig nem kel fel, hagyjam aludni.

Közben kint beszélgettem a lakótársunkkal, aki már azon is ki volt akadva, hogy másodszor is viszek neki kávét.

Negyed tizenegykor aztán ő ment be a páromhoz, hogy most már ugyan méltóztasson fölkelni. A párom erre kiüzente vele, hogy menjek be, amíg kávézik. Ezt már úgy adta át, hogy a helyemben ő nem menne be.

Na azért bementem, kérdeztem hogy minek. Hát mert ő velem összebújva akar kávézni. Aztán szóvá tette, hogy hideg a lábam (persze, mert a konyhában hideg van), és cigiszagom van (persze, mert a konyha a dohányzó és a lakótársunk láncdohányos). Mondtam, hogy talán nem kellett volna kiküldeni. Erre megsértődött és közölte, hogy talán hagyhattam volna aludni. Erre mondtam, hogy azok után, hogy reggel fölvert, kiküldött kávét csinálni, aztán még az interjúra se volt hajlandó elmenni, talán ne neki álljon feljebb.

Persze akkor már rohannia kellett, de komolyan nem tudom, mit csináljak. Nem érzem, hogy egyértelműen neki lenne igaza. De nem akarok veszekedni se. Mit mondhatnék erre?

2013. febr. 12. 13:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20-asnál a pont!
2013. febr. 12. 13:59
 22/31 A kérdező kommentje:

Valóban nem kell minden nap vinni, ahogy én sem kelek minden nap miatta korábban.

De szerintem tök jó párhuzam az, hogy egy átlagos reggel ha már úgyis csinálok kávét, megcsinálom neki is, nem nagy plusz munka, ő meg ha már úgyis megy dolgozni, tesz egy kis kitérőt a kedvemért. Persze az is lehet, hogy azt mondom, szívjon ő is, keljen fel ő is kávét csinálni, ő meg hogy szívjak én is, és menjek gyalog a hóban.

Nyilván ha minden nap azt játszaná el, amit ma reggel, azt nem tolerálnám. Így is durva, pedig egyszeri alkalom. De ettől még ez egy alapvetően jól működő kapcsolat. Csak azt nem tudom, ezt a reggelt hova tegyem.

Másnál sosem fordult elő még hasonló? (velem még nem..)

2013. febr. 12. 14:03
 23/31 anonim ***** válasza:
86%
Te figyi, kit nézel hülyének? Te magad írtad, hogy nem kellett volna felkelned, "egyébként 10-kor kellett volna csak kelnem" Te írtad. Tehát nem az volt, hogy felkeltél, főztél kv-t és ő is kapott, ha már, hanem direkt miatta keltél fel, ő meg b@szott felkelni és még Téged is kizavart a konyhába. Nekem mindegy, hogy hogyan hajlítod a sztorit, nem kell meggyőznöd, hogy a kapcsolatotok hiperszuper, ÉN soha nem éltem volna együtt ennyire tunya, lusta alakkal. Igen fordult elő velem hasonló, ha már kérded, 20 éves voltam, mikor a fickómnál aludtam, ő meg felkeltett 6-kor, hogy vasaljam ki az ingét, mert abban megy dolgozni, aztán visszafeküdt aludni. Én meg felöltöztem, kivasaltam az ingét, és eljöttem tőle, soha többet nem találkoztunk. Ne hagyd, hogy így bánjon Veled, rossz irány, hidd el! Legyen már benned tartás...
2013. febr. 12. 14:12
 24/31 anonim ***** válasza:
60%

ez a sztori témyleg durva. De ettől még nem kell szerintem rögtön az egész kapcsolatot elásni és szidni a kérdezőt, mikor azt se tudjuk hol lakik, miért nem tud bemenni vérvételre kocsi nélkül(lehet h nem jár akkor busz vagy nagyon messze van).

Ha a pasid nő lenne azt mondanám menstruál...ha olyan jó munkahelye van gondolom hozzá van szokva, h elég sok mindent megtehet(ugrálhat állásról állásra és mindig örülnek neki). Ez veled is így van, kicsit azt érzi h bármit megtehet. Mint a kisgyerekeknél, nála is fontos lenne h érezze hol a határ, különben addig feszegeti, amíg el nem pattan az a húr.

2013. febr. 12. 14:21
 25/31 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező!

Ha ez egy egyszeri alkalom és am annyira jó és harmónikus a kapcsolatod ... akkor mi a gyászért sajnáltatod itt magad???

Minek tetted fel a kérdést?

Kaptál egy jó pár választ... és te mindegyikre próbálsz rácáfolni és véded a párod!!?

Ne csináljál semmit... felejtsd el mi történt reggel és főzz egy kávét mire haza ér... biztos fáradt lesz!

2013. febr. 12. 16:26
 26/31 anonim ***** válasza:
45%
Rossz helyre tetted fel a kérdést itt akárki akármit tesz mindig a férfi ellen uszítanak. Ne foglalkozz ezekkel a válaszokkal csak tönkreteszik a kapcsolatotokat.
2013. febr. 12. 16:59
 27/31 A kérdező kommentje:

A jópár válaszban csak őt szidták, arra a kérdésemre, hogy mégis mit mondjak neki, ha hazajön, senki nem válaszolt.

Próbáltam árnyalni a képet, de ebből csak az jött le, hogy őt védem.

Tulajdonképpen egyetlen választ kaptam, ne szóljak semmit, főzzek egy kávét. Még az is lehet, hogy nem hülyeség...

2013. febr. 12. 17:19
 28/31 anonim válasza:
49%
Ennél sokkal nagyobb bajok is vannak az életben. Mindenkinek lehet idióta napja... Inkább nyomj le neki egy puszit, ha hazaér, és mond meg neki, hogy szereted. Örülj, hogy van valakid, aki nem egy tróger léhűtő. Amiket írtál, nekem az jön le, hogy odafigyeltek egymásra, nem vagytok egymás csicskái, megvan a szeretet. De ezt nem árt ápolni is, hogy megmaradjon... Tegyétek egymás napjait inkább széppé, mint nyűgössé...
2013. febr. 12. 19:21
 29/31 anonim ***** válasza:

Ha én lettem volna a nő helyébe biztos bevertem volna az arcába...

Kis nyápic,istenem nem képes ezért elmenni állásinterjúra mert ő felsége álmos?

Fhúúú,de felhúztam magam.

2013. febr. 12. 21:15
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy itt mindenkinek tökéletes a párja, sohasem hibázik, szuper a kapcsolatuk. Hányinger. És még ők osztják az észt...Ja, csak jelzem: tökéletes ember NINCS!
2013. febr. 13. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!