Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez azért már tényleg szemétség...

Ez azért már tényleg szemétség? Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Négyen vagyunk testvérek.A nővérem nemrégiben elvált,nem ment a házassága,összejött egy 25 évvel idősebb palival.

Én családban élek,nevelgetjük a gyerekeinket,néha nehéz,néha könyebb.Most pedig az egyik öcsémtöl megtudtam,hogy a családom(szüleim,nővérem)szépen kibeszélnek a hátam mögött.Az 5 éves gyermekemet is lemondják:(

2013. febr. 11. 21:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
hogy jön a kibeszélnek, a gyerekemet lemondják után a kocsink van, nekik nincs, após jöjjön.... nem lehet követni.. Mi köze van az apósnak és a kocsinak a kibeszéléshez??
2013. febr. 11. 22:30
 12/23 A kérdező kommentje:
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy mi igyekszünk segiteni amiben birunk rajtuk.Ők meg kibeszélnek.De főképp a nővérem.Csak azért,mert mondtam neki,hogy ne beszélje ki a gyerekeimet.Mert ez nem első eset volt....
2013. febr. 11. 22:35
 13/23 A kérdező kommentje:
Ő elvált,külön költözött.Nem érdekel,az ő élete,azt csinál amit akar.De mi jogon beszél ki ő engem?A legfájdalmasabb pontom pedig a gyerekem...azért harapok.
2013. febr. 11. 22:37
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát akkor mondd meg nekik, hogy fuvarozza őket a nővéred meg a pasija. Ha valami gondjuk van veled, mondják a szemedbe, amúgy pedig nem muszáj sem találkoznotok, sem beszélgetnetek.

Azt egyébként a nővéred válásától, és az autótoktól függetlenül is megmondhattad volna már, hogy a gyerekek nevelésébe akkor szóljanak bele, ha megkéred, hogy mondják el a véleményüket.

2013. febr. 11. 22:51
 15/23 anonim ***** válasza:
Az ellenségei sem ilyenek az embernek, nem hogy a családja! Keress jó embereket magad köré! Akik bántanak, azokkal ne beszélj, akkor sem ha az úgynevezett "családod". Kikérném magamnak!
2013. febr. 11. 23:10
 16/23 anonim ***** válasza:

Tényleg néha érthetelen, amiket írsz. Hogy jön ide a kocsi, meg a 100 km, ha leírtad volna.

Mi az, hogy kibeszélnek?

Beszélgetnek, hogy van a hugi? Megvan, a Józsika meg olyan eleven, alig lehet vele bírni...

Ez nem kibeszélés.

Túlságosan félreérthetsz dolgokat.

2013. febr. 12. 08:52
 17/23 A kérdező kommentje:

Felejtsük el a 100km,tegnap mérgemben irtam.

Kedves utolsó!

Nem csak beszélgettek,hanem lemondták a gyerekemet.

Engem pedig kicsúfoltak a betegségem miatt.A nővérem szerint én irigy vagyok rá.Csak ha tudnám,hogy mire...

Éveken át tudtam mindent róla,mégsem mondtam el senkinek./rosszat/

2013. febr. 12. 09:01
 18/23 anonim ***** válasza:
De te miért nem tojsz rájuk nagy ívben??? Nem kell foglalkoznod a nővéreddel. Ne telefonálj neki, ne beszélgess vele, ne találkozz vele. A szüleidnek elmondhatod hogy ha megbántanak akkor őket is olyan sűrűn fogod látogatni mint a nővéredet.. ennyi. Miért csinálsz belőle ekkora ügyet?? Nem kötelező kapcsolatban lennetek mert rokonok vagytok..
2013. febr. 12. 09:10
 19/23 anonim ***** válasza:

tegyél rájuk, mond meg te is nekik a magadét, nyugodtan.

De nem tudom, merre laksz, de ezt a lemondják-ot felejtsd el. Lemondani időpontot, találkozót szoktak. Talán leszólni-t akartál írni, nem?

2013. febr. 12. 09:22
 20/23 A kérdező kommentje:

Mert egy család vagyunk,ezért gondoltam,hogy ez igy nem okés.

Négyen vagyunk testvérek,2 lány,2 fiú.A két fiú másik apátol.

De az én édesapám nevelte fel őket.Nemrégiben derült ki az igazság.

Erre a nővérem azt ecsetelte,hogy ő bezzeg ügyvéddel ki fogja harcolni,hogy a 2 öcsém semmit sem kapjon az örökségböl egyszer...na?Kedves mi?(ezt lehet nem ártana elmondanom a szüleimnek,hogy tudják...)

2013. febr. 12. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!