Ez azért már tényleg szemétség? Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? (a többi lent)
Négyen vagyunk testvérek.A nővérem nemrégiben elvált,nem ment a házassága,összejött egy 25 évvel idősebb palival.
Én családban élek,nevelgetjük a gyerekeinket,néha nehéz,néha könyebb.Most pedig az egyik öcsémtöl megtudtam,hogy a családom(szüleim,nővérem)szépen kibeszélnek a hátam mögött.Az 5 éves gyermekemet is lemondják:(
Hát akkor mondd meg nekik, hogy fuvarozza őket a nővéred meg a pasija. Ha valami gondjuk van veled, mondják a szemedbe, amúgy pedig nem muszáj sem találkoznotok, sem beszélgetnetek.
Azt egyébként a nővéred válásától, és az autótoktól függetlenül is megmondhattad volna már, hogy a gyerekek nevelésébe akkor szóljanak bele, ha megkéred, hogy mondják el a véleményüket.
Tényleg néha érthetelen, amiket írsz. Hogy jön ide a kocsi, meg a 100 km, ha leírtad volna.
Mi az, hogy kibeszélnek?
Beszélgetnek, hogy van a hugi? Megvan, a Józsika meg olyan eleven, alig lehet vele bírni...
Ez nem kibeszélés.
Túlságosan félreérthetsz dolgokat.
Felejtsük el a 100km,tegnap mérgemben irtam.
Kedves utolsó!
Nem csak beszélgettek,hanem lemondták a gyerekemet.
Engem pedig kicsúfoltak a betegségem miatt.A nővérem szerint én irigy vagyok rá.Csak ha tudnám,hogy mire...
Éveken át tudtam mindent róla,mégsem mondtam el senkinek./rosszat/
tegyél rájuk, mond meg te is nekik a magadét, nyugodtan.
De nem tudom, merre laksz, de ezt a lemondják-ot felejtsd el. Lemondani időpontot, találkozót szoktak. Talán leszólni-t akartál írni, nem?
Mert egy család vagyunk,ezért gondoltam,hogy ez igy nem okés.
Négyen vagyunk testvérek,2 lány,2 fiú.A két fiú másik apátol.
De az én édesapám nevelte fel őket.Nemrégiben derült ki az igazság.
Erre a nővérem azt ecsetelte,hogy ő bezzeg ügyvéddel ki fogja harcolni,hogy a 2 öcsém semmit sem kapjon az örökségböl egyszer...na?Kedves mi?(ezt lehet nem ártana elmondanom a szüleimnek,hogy tudják...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!