Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem jó összeköltözni házasság...

Nem jó összeköltözni házasság előtt, mert annyira elkényelmesedik ettől a férfi, hogy utána már nem lesz motiváció a házassághoz?

Figyelt kérdés
Ti ezzel mennyire értetek egyet?
2013. febr. 10. 21:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem emberfüggő, lehet valakiből kihozza ezt.
2013. febr. 11. 10:56
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Megkövezhettek, de én tudok több olyan esetről is, mikor már együtt éltek, minden rendben volt köztük. Aztán valami miatt mégis összeházasodtak. Ám ekkor minden megváltozott és tönkre ment. A válás volt az egyedüli megoldás.
2013. febr. 11. 11:07
 23/24 anonim ***** válasza:
Mi 5 év együttjárás után vágtunk bele a közös házba és összeköltözésbe.Mi mindenképp akartunk együtt lakni még az eljegyzés előtt. Igazából nekünk nagyon jól bejött ez az együtt lakás. Nem volt zsákba macska, rendesen működött a dolog. Fél év együtt élés után volt az eljegyzés, majd következő éven azaz tavaly házasodtunk 7 év után. Megérte ennyit várni, végigmentünk a szakaszokon. Igazából az összeköltözés után kezdtük érezni hogy össze kell házasodni, és egyre jobban akartuk.
2013. febr. 11. 11:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Már miért kellene külön motiváció a házasságra? Normális férfi nem fog kevesebb hajlandóságot érezni a házasságra a bizonyos nővel, ha összeköltöznek. Ha meg igen, és tényleg elvan azzal, hogy megoszlanak a költségek, ki van mosva a gatyája, és nem beszél nyíltan arról, hogy nem házasságpárti, akkor meg sem érdemli, hogy vele házasodj össze, sőt hogy továbbra is tervezz vele. Én személy szerint fontosnak tartom az esküvőt, de nem az az életcélom, és nem bármi áron viszem véghez. Ha nem akar, nem akar, csak az én időmet ne pazarolja... és pont ezért is szeretnék házasság előtt együtt élni, hogy összeszokjunk.
2013. febr. 11. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!