Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem jó összeköltözni házasság...

Nem jó összeköltözni házasság előtt, mert annyira elkényelmesedik ettől a férfi, hogy utána már nem lesz motiváció a házassághoz?

Figyelt kérdés
Ti ezzel mennyire értetek egyet?
2013. febr. 10. 21:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

folyt. köv.

És egyre jobban úgy érezzük, össze kell házasodnunk.

2013. febr. 10. 22:18
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem értek vele egyet. Az exemmel össze akartunk házasodni, és nagyon jó volt, hogy előtte összeköltöztünk. Akkor derült ki, hogy ugyan ő valóban nagyon kedves ember és jó társaság, de képtelenek vagyunk együtt élni. Így csak szakítás volt a vége, nem válás.
2013. febr. 10. 22:48
 13/24 anonim ***** válasza:
97%

Összeköltözés párti vagyok, abszolút.

Aki meg az együttélés miatt elkényelmesedik, annak nem is akarok a felesége lenni. Azért akarjon a szerelmem elvenni, mert velem akarja leélni az életét, ennek semmi köze az együttéléssel járó napi dolgoknak (kiszolgálás stb.).

2013. febr. 10. 23:26
 14/24 anonim ***** válasza:
21%
Mi nem laktunk egyutt eskuvo elott. Sot! Szemelyesen is csak egyszer talalkoztunk. A masodik talalkozo mar az eskuvo volt. Ennek 17 eve. Koszonjuk jol vagyunk es meg mindig egyutt!
2013. febr. 11. 00:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem értek vele egyet. Együttélés alatt derül ki sok minden, a jó és rossz tulajdonságok - és akkor el lehet dönteni, hogy ezzel az emberrel akarom-e leélni az életemet. Aki pedig az együttélés alatt elkényelmesedik, arról jobb is ha ez időben kiderül. Az ilyen az a házasság alatt is elkényelmesedne, hiszen gondolhatja hogy az asszonka megvan, szolgálja csak ki az urát, nem kell érte semmit tenni.
2013. febr. 11. 01:03
 16/24 anonim ***** válasza:

dehogyis! pont arra jó az együttélés, h kiderüljön érdemes-e házasodni.

ez a szöveg a férjvadász-esküvőmániás "nők" szájából szokott elhangzani.

addig nem is tudnék komolyan venni egy kapcsolatot, míg nem élünk együtt. az összejárogatás olyan tinis, felületes.

bevallom, én valójában nem is szeretnék férjhez menni, de az együttélésünk 3. évfordulóján mégis kaptam erre vonatkozó ajánlatot. :) szóval nem ettől függ. az összeillő feleket közelebb hozza, a nagyon különbözőek pedig gazdagodnak egy tapasztalattal.

2013. febr. 11. 01:10
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

Most az, hogy vannak olyanok is, akiknek szuperül működik a házasságuk úgy, hogy nem költöztek össze előtte, mégis miért jelentené azt, hogy rossz dolog összeköltözni a házasság előtt? Akik együtt tudnak élni, azok akár összeköltöznek előtte, akár nem, akkor is együtt tudnak. De akik nem tudnak, azoknál lehet, hogy csak az együttéléskor derül ki.

Úgyhogy amikor azt írtam fentebb, hogy szerintem jó összeköltözni, nem azt jelenti, hogy összeköltözés nélkül senki házassága nem sikerül, csak azt, hogy ha véletlenül nem működik, akkor jobb, ha a házasság előtt derül ki.

2013. febr. 11. 01:18
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Marhaság. Ha nem laksz valakivel együtt, gyakorlatilag nem is ismered. az pedig nagyon bátor ember, aki egy idegennel összeházasodik....persze, látjuk, hogy van, akinek bejön így is, de eszementen nagy lutri.

A vőlegényemmel már együtt élünk 1.5 éve, 7 hónap múlva lesz az esküvőnk, összesen 2 éve vagyunk együtt. Hamar összeköltöztünk, és ez volt életünk legjobb döntése. Annyi mindent kiálltunk már együtt, hogy bátran vállaljuk egymást egy életre.

24N

2013. febr. 11. 07:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok és volt egy 5 éves kapcsolatom,abból 1.5 évig járás volt és nem laktunk együtt.Utánna összeköltöztünk.Pár hónapig minden ok volt és jöttek elő a gondok.Azt a lányt akartam volna feleségemnek de mivel az elkövetkezendő 3 évben sem jutottunk nevezőre így letettem róla.Ha nem költözünk össze akkor ez ha esetleg elvettem voltna feleségül,márpedig terveztem,akkor tuti hogy egy iszonyat rossz házasság lett volna belőle.A kapcsolat jó lett volna,mert jól kijöttünk,de nem otthon!Tehát az együttélés katasztrófa volt.Szóval nem árt 1-2 évig együtt élni,akkor kap az ember teljes képet a másikról.
2013. febr. 11. 10:11
 20/24 anonim ***** válasza:
Ja és ez hülyeség hogy belekényelmesedik.Én sem kényelmesedtem és még sokan mások sem.Egyébként ez nőkre is ugyan úgy jellemző,ami az elkényelmesedést illeti.
2013. febr. 11. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!