Nem jó összeköltözni házasság előtt, mert annyira elkényelmesedik ettől a férfi, hogy utána már nem lesz motiváció a házassághoz?
folyt. köv.
És egyre jobban úgy érezzük, össze kell házasodnunk.
Összeköltözés párti vagyok, abszolút.
Aki meg az együttélés miatt elkényelmesedik, annak nem is akarok a felesége lenni. Azért akarjon a szerelmem elvenni, mert velem akarja leélni az életét, ennek semmi köze az együttéléssel járó napi dolgoknak (kiszolgálás stb.).
dehogyis! pont arra jó az együttélés, h kiderüljön érdemes-e házasodni.
ez a szöveg a férjvadász-esküvőmániás "nők" szájából szokott elhangzani.
addig nem is tudnék komolyan venni egy kapcsolatot, míg nem élünk együtt. az összejárogatás olyan tinis, felületes.
bevallom, én valójában nem is szeretnék férjhez menni, de az együttélésünk 3. évfordulóján mégis kaptam erre vonatkozó ajánlatot. :) szóval nem ettől függ. az összeillő feleket közelebb hozza, a nagyon különbözőek pedig gazdagodnak egy tapasztalattal.
Most az, hogy vannak olyanok is, akiknek szuperül működik a házasságuk úgy, hogy nem költöztek össze előtte, mégis miért jelentené azt, hogy rossz dolog összeköltözni a házasság előtt? Akik együtt tudnak élni, azok akár összeköltöznek előtte, akár nem, akkor is együtt tudnak. De akik nem tudnak, azoknál lehet, hogy csak az együttéléskor derül ki.
Úgyhogy amikor azt írtam fentebb, hogy szerintem jó összeköltözni, nem azt jelenti, hogy összeköltözés nélkül senki házassága nem sikerül, csak azt, hogy ha véletlenül nem működik, akkor jobb, ha a házasság előtt derül ki.
Marhaság. Ha nem laksz valakivel együtt, gyakorlatilag nem is ismered. az pedig nagyon bátor ember, aki egy idegennel összeházasodik....persze, látjuk, hogy van, akinek bejön így is, de eszementen nagy lutri.
A vőlegényemmel már együtt élünk 1.5 éve, 7 hónap múlva lesz az esküvőnk, összesen 2 éve vagyunk együtt. Hamar összeköltöztünk, és ez volt életünk legjobb döntése. Annyi mindent kiálltunk már együtt, hogy bátran vállaljuk egymást egy életre.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!