Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elégedettek vagytok a...

Ti elégedettek vagytok a családotok életszínvonalával?

Figyelt kérdés
Miérteket is írjatok:)
2013. febr. 10. 18:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Bár sok a hitelünk, tudjuk fizetni, a rezsit is, kaját is, és néha néha egy kis szórakozás is belefér. Így azt mondom, igen, örülhetünk, hogy így van.

Én még a szüleimmel élek, bár külön kasszán vagyok. (beleadok a rezsibe, kajába, illetve magamnak fizetek mindent), de elhatároztam, hogy sosem fogok hitelt felvenni, mert bár a szüleim most épp győzik, voltak nehéz időszakok.

2013. febr. 10. 19:50
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ahogy igen. Van ennivaló, hitel mentes ház, a számlákkal sem vagyunk lemaradva, de ha valami plusz kiadás van, akkor nagyon meg kell húzni a nadrágszíjat. Nyaralni nem járunk, kirándulni is régen voltunk.
2013. febr. 10. 19:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

igen, úgy vélem nincs okom panaszra. a mindennapi gondok nem nyomasztanak, be tudom fizetni a számlákat, hitelmentes lakásunk van, és jó minőségű ételeket ehetünk.

nyaralni is el tudunk menni 1x évente a tengerpartra, illetve le szoktunk ugrani Agárdra 1-1 napokra nyáron :)

persze, senki sem bánná, ha a fizetése végén még 1 nulla lenne :), viszont nekem jó érzés, hogy amit elérek, azért küzdhetek, és önbecsülést is ad.

szívesen segítek olyan barátaimon, akiknek kevesebb jutott. sőt, ha többet keresnék, minden bizonnyal nekik is többet adnék.

már csak abban reménykedek, hogy ha gyerekünk lesz, akkor sem kell lemondanunk az eddig megszokottakról. sokat teszünk félre, hogy később se legyenek anyagi nehézségek. ha megszületik az apróság, akkor annyi lesz a különbség, hogy nem a bankba tesszük azt a pénzt, hanem rá költjük, így remélhetőleg nem lesz olyan nagy a két életforma közti különbség.

2013. febr. 10. 20:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok.

Minimlbérből, albérletben, hát persze, csúcs....

2013. febr. 10. 20:11
 15/24 anonim ***** válasza:
95%

Nem...

Félárvaként születésnapi pénzekből, amit évek óta spóroltam, segítem az 1 éve munkanélküli anyámat, aki nem képes elmenni takarítani se, mert akkor elvileg kevesebb pénzünk lenne, mint most.

Továbbtanulás előtt állok, semmi esélyem az általam preferált szakokra menni, hiszen nincs 200 ezrünk tandíjra, 470 pontot meg nem januárba kell összeszedni.

2013. febr. 10. 20:15
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem.Kifizetjuk az albit,a számlát,a kaját,és semmi örömre nem marad.Szeretnénk nagyobb albiba menni mert igen rossz ketten 28nm-en,de Budapesten nem tudnánk megfizetni.Bármekkora is a szerelem rossz,hogy folyton egymás seggébe vagyunk, nincs hová félrevonulni,Gyerekről,saját lakásról,autórol nem is ámodunk pedig már a huszas éveink végén járunk.
2013. febr. 10. 20:46
 17/24 anonim ***** válasza:
14-es.Persze jó,ha van miért küzdeni,ha az a valami nem az,hogy legyen fedél a fejed felett,meg tudjál paprikáskrumplit venni....
2013. febr. 10. 20:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy. Nincsenek filléres gondjaink, de így sem merünk második gyereket bevállalni, mert sok mindenről kellene lemondanunk úgy. Két gyereknek már nem tudnánk azt biztosítani amit egynek.
2013. febr. 10. 21:06
 19/24 anonim ***** válasza:
59%

Nem igazán, pedig be kell valljam, több van, mint az átlagnak. Van saját lakás, felújjított, szépen berendezett, új autó,jó munkahely, megtakarítás, nyaralni is elemgyünk, még ha nem is olyan messzire. Mozi, vacsi hetente, ami kell azt megvesszük. De azért nem mondom, hogy sosem kell odanézzek, hogy mire költök és persze szeretnék gazdagabb lenni. Jó lenne gondolni egyet és leugrani Párizsba hétvégére, csak Chanel és Dior ruhákban járni, hatalmas, medencés házban élni, nem dolgozni, cska mikor kedvünk tartja, mással takarítattni, de ezeket azért elég kevesen engedhetik meg maguknak.

De azért ígyis hálás vagyok azért, amink van.

2013. febr. 10. 21:08
 20/24 anonim ***** válasza:
12%
Elmegy, de Gyurcsány idejében jobb volt, szerencsére még meg van mindenkinek a munkája... de nem sok kellene, hogy elveszítsük...
2013. febr. 10. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!