Miért nem tudok barátkozni csajokkal?
20 éves lány vagyok, 1-2 lány barátom van, a többi fiú. Ha társaságban vagyok, akkor mindig fiúk között, mert a lányokkal nem jövök ki. Hiába megyek vadidegenek közé, amit meglátnak a lányok, érzem rajtuk, hogy máris utálnak. A fiúkkal kijövök, mindenről el tudok velük beszélgetni, de a lányokkal kb addig jutok, hogy hello.
Igen, kicsit kilógok, mert programtervező infósnak tanulok, számítógépen játszok, és intenzíven érdeklődök az autók iránt.
De ettől függetlenül igyekszem a lányokhoz is barátságosan közelíteni, de amikor érzem, hogy furán néznek rám, inkább elmegyek.
Egyébként a kinézetem is átlagos, van rajtam 5-6 kiló felesleg, de arányosan oszlik, jó alakom van, nőiesen öltözködöm, csak az érdeklődési köröm nem kifejezetten csajos.
Miért nem tudok kijönni a lányokkal, csak a fiúkkal?
Én sem szeretem a körömfestős témákat, sem azt, hogy egy-egy pasi milyen jól néz ki. Szívesebben beszélgetek bármiről, de csajokkal nem tudok, mert ők nem is foglalkoznak velem.
Amúgy én is szoktam Forma-1et nézni, illetve én zongorázom:)
Nincs, egyáltalán nincs semmilyen testvérem. De mégis, miért nem akarnak barátkozni velem, illetve hogy tudnék én valahogy barátkozni?
Mert addig akármit mondtam, csak csúnyán néztek rám.
Valószinüleg azérr mert látják rajtad hogy mien jül jössz ki a fiukkal és valószinüleg féltékenyek hogy iylen jól kijössz a fiukkal és ugy érzik hogy csak a fiukkal akarsz fogalakkozni velük nem és ettől te "nyomulós" leszel a szemükben és ezért már a kezdetnél nem is hajlandóak veled beszélni mert irigyek is rád a jó kapcsolataid miatt.
Szerintem:) 15/L
De vadidegen csajok, akikkel akkor ismerkednék meg? Ennyire lerí rólam, hogy full fiú társaságom van? Ők még akkor a páromat sem látták, pedig ő is ugyanott volt, csak másik házban.
Ennyire ellenszenves nem lehetek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!