Hogy lehet eltitkolni hosszútávon a szülők előtt, hogy erotikus munkát végzek?
Én nem ítéllek el, de elmondok néhány dolgot...
Az embernek vannak elvei, értékei, amik szerint él, amik meghatározzák azt ami ő, amitől Ő, amitől más mint a Többiek.
Az, hogy bevállaltad ezt a munkát végig fog kísérni egész életeden. Biztos ezt akarod? Pénz ide, pénz oda. Csak egyszer kell kiderüljön Rólad a dolog és megnézheted magad:(
Én fiatal pákyakezdő vagyok, 6 hónapja nem kapok munkát. Pszichológus diplomám van, jelenleg is tanulok...Mindennél nagyobb álmom, hogy végre független legyek, de egyelőre még nem jön össze. Vannak sírós napjaim, vannak napok, amikor ki sem látok a felhők közül, nagyon elvagyok keseredve...DE azért annyira még nem voltam elkeseredve, hogy az erkölcsömet, az értékeimet bemocskosítsam bármilyen szexuális szolgáltatással. Utána szembeköpném magam.
Nem beszélve a páromról. Nyilván ez a dolog könnyebb ha nincs párod...de meddig?
És mi van ha majd eléred a "nagy álmodat" és utána derül ki, amikor egyik volt kliensed elkezd pletykálni?
Nem kívánom Neked, azt viszont igen, hogy JÓL gondold át az egészet.
UI. szülőknek jót vagy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!