Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 évesen olyan boldogtalan...

16 évesen olyan boldogtalan vagyok! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
nos...nem vagyok dagadt,se kövér,viszont fenekem nagy,és combom vastag.175 cm vagyok 70kg körül,de le kell fogynom 10 kilót,de mindig buli,szülinap,vagy valami ahol van kaja vesegyulladasom van,derekam fáj már hónapok óta ,sport is nehezebben megy.Második probléma a barátok.Volt egy fiú,legjobb barátom volt 1 évig,és mellette volt egy csaj is,én fiúval összevesztem és mindketten ellenem lettek,elég hosszú történet,de amióta nincs fiú életemben,letört,szomorú vagyok,semmi esély,hogy visszakapjam,lány nem is hiányzik,mert az is hibás elég sok mindenben. Nincs barátnőm,mert akik azok voltak,osztálytársak nagyon megváltoztak,mind hajtja magáét,rám sose figyelnek.. szerencsére itt van a csodás barátom,aki mindig itt van mellettem,támogat,de akkor se vagyok boldog,annak ellenére,hogy itt van nekem!Nem tudok mosolyogni,tetetem ,hogy boldog vagyok! Mit tehetnék?Zene az ami tud jobb kedvet csinálni.. :/ 16/L
2013. febr. 8. 23:05
 1/7 A kérdező kommentje:
iskolába is elmegyek d.u,nagy nehezen átvészelem,jövök haza és zenét hallgatok egész este,d.e :(. sokat piszkálnak tökéletes cicusok osztályból,totál tönkre tettek.menjek el pchiológushoz?
2013. febr. 8. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia, én 33éves "fiatalember" :) vagyok.

Csak szeretnélek bíztatni.

Annyi rengeteg szép dolog van az életben hogy azt leírni sem lehet. Jómagam is hajlamos vagyok megfeledkezni róla, de erőt veszek magamon és próbálok gyermeki örömmel rácsodálkozni a világra! LEgyen az akár tavasszal ez első rügy a bokron vagy a földből kibúvó fűszál. Mind egy pici csoda ami hihetetlen boldogsággal tud eltölteni. Tudom szarul hangzik egy férfitól, de így van. Legyen hobbid, legyen olyan dolog az életedben amit nagyon szeretsz csinálni. Ez akár lehet a zenehallgatás is, de még jobb ha valami közösségi tevékenységről van szó.

Legyen szép életed és ne keseregj sokat, ahhoz az élet iszonyúan rövid és gyakran kegyetlen. Ragadd meg ami szép és jó!

2013. febr. 8. 23:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Te csak egy kamasz lány vagy. Ennyi, és nem több. Van néhány típus, ahogy lehet szenvedni ebben a korban, és azt kell mondjam, neked még egy jó verzió jutott. Végül is valaki szépnek talál, nincsenek hatalmas tanulási gondjaid, a zene feldob, és kamaszhoz illően viszonylag jó a testtudatod.
2013. febr. 8. 23:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. febr. 8. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Még valami: Én nagyon rossz pályát jártam be általános iskolától a középiskola közepéig. Mindig cikiztek, sajnos volt is miért. De csak erősebb lettem tőle és többre vittem az életben mint az akkori cikizők. Csak törődj a magad dolgával én is így éltem túl.
2013. febr. 8. 23:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Tedd már fel magadban a kérdést: kit érdekel, hogy valami mucsaröcsögei kis paraszt puncika mit gondol rólad? De most komolyan. Nem ezen múlik az életed, abszolút semmit se nyom a latba, hogy mások mit gondolnak. Magaddal legyél tisztában, anélkül nehéz bármit is lépni. Pszichológus segíthet, de szerintem azért annyira nem súlyos a probléma.
2013. febr. 8. 23:26
 7/7 anonim válasza:
2013. febr. 9. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!