Mi értelme odaköltözni egy párnak a szülőkhöz, ha aztán itt panaszkodnak, hogy milyen sz@r nekik, annak ellenére, hogy szinte ingyen lakhatnak anyóséknál? Nem örülni kéne inkább, és hálásnak lenni?
Én nem vagyok anyós,de baromira meghúznám magam és hálás lennék ha ingyen lakhatnék egyáltalán valahol,vagy csak a rezsi rámeső részét kéne fizetnem. Itt meg nagyrészt mindenért az anyós a hibás ( a csaj szülei természetesen mindig iszonyatosan jófejek,csak valamiért sjanos oda nem lehet költözni) , és még pattognak is ,ahelyett hogy befognák és hiszti helyett örülnének mint majom a farkának... aztán (mivel mást nem lehet tanácsolni) ,valaki leírja,hogy költözzenek albérletbe ha nem tetszik,hogy vendégként nem ők dirigálnak anyós házában,akkor mélységesen felháborodnak,hogy de akkor ők nem tudnak pénzt félrerakni :D
valamit valamiért .. aki iylen helyzetben van,megmondaná tulajdonképp miylen válaszokat vár,azon kivül,hogy költözz el,vagy beszéld meg velük a problémáidat,ha nem megy akkor nyeld le ?
naja, bírom, amikor a nagy hősszerelmesek összeköltöznek, de csak odáig jutnak, h anyós kéglijébe! :P
ez már alapból gáz, én pl nem kultiváltam volna egyik lehetőséget sem. nem cigánykodom oda magam más lakásába, és anyámat sem tenném ki annak, h egy számára idegen felnőtt férfit kerülgessen. pláne nem egy 2 szobás lakásban.
szerencsére elég hamar megadatott, h saját közös otthonunk legyen a párommal, de ha ez később jött volna el, akkor is inkább várok, mintsem kellemetlen helyzeteket teremtsek.
vannak kényszerhelyzetek, de intelligencia kell mindkét fél részéről.
Mostanában divat, hogy odaköltözünk anyósékhoz, olyan címszó alatt, hogy "összeköltöznek".
A másik meg, hogy sok fiatal csaj okosabbnak érzi magát mindenkinek, ő mindent jobban tud és ilyenkor az "anyós" a sz*r keverő, házisárkány.
Persze van egy egészséges határ amit a szülőknek sem kellene átlépni, attól függetlenül ha a pár náluk költözik össze.
Én is síránkoznék ha úgy laknánk anyósékkal, hogy tegyük fel gyerekünk is van és ő mindenbe beeszólna, ezt biztos nem hagynám!
Oda se lenne szabad költözni! Nem is tudom, mire számítanak egyesek? Külön kell elkezdeni a közös életet, ha lehetséges. Különben soha nem tudják a fiatalok kialakítani a saját külön életterüket, szokásaikat. Nem jó olyan közel lenni, hogy az anyós papucsban át tudjon menni, akármilyen jó is a viszony. Még egy olcsó albérlet is jobb.
Meg aztán a idősebbek is hova alkalmazkodjanak már, nekik sem könnyű. A fiatalok meg hadd üssék-verjék az életet, ahogy ők akarják! Nem jó, ha az egyik fél anyuci szárnyai alatt marad és ritka kivételektől eltekintve ez sajnos így van ha a pár az egyikőjük szüleihez költözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!