Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet együtt élni...

Hogyan lehet együtt élni ennyire különböző életmóddal?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek és nekem nagyon különbözik az életvitelünk. Ő reggel aktív, korán kel, dolgozik, este pedig elég korán mély álomba merül. Én reggel szeretek lustálkodni, este pörög jobban az agyam, szeretek legalább éjfélig dolgozni, de akár tovább is. Ő mozgékony, sportos, nagyon stresszes (már-már hisztis) lesz, ha nincs szabad levegőn, én kevésbé, ha dolgozni kell, akkor el vagyok vele 1 napot. Én délelőtt szeretkeznék szívesebben, ő este - este szoktunk, mert én azért nem vagyok olyan finnyás, de néha nincs kedvem olyankor. Ha meg bealszik, akkor úgyis mindegy... De igazából hiányoznak vele a meghitt esték, éjszakák, amikor lehet együtt gondolkodni, filózni, beszélgetni hajnalig... Ha filmet nézünk ilyen későn azon is állandóan elalszik.

Amúgy az érdeklődésünk nagyon hasonló, jól érezzük magunkat együtt, ha csinálunk valamit, csak az "átmeneti" idők, mint reggel és este telnek furcsán. Igazából csak azt szeretném tudni, hogy ilyen szintű különbség előfordult másnál is, vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek?

20-as éveink közepén vagyunk.

2013. febr. 7. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

TE dolgozol? Vagy rugalmas a munkaidőd?

A kérdésedből az jön le, hogy a barátnőd nem azért kel korán és alszik be hamar, mert ez minden vágya, hanem azért, mert ilyen a munkája.

7-es!

Én is olyan szívesen kelnék 10-kor, de ma csak 11-kor sikerült....

2013. febr. 7. 12:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Mindkettőnknek rugalmas a munkaideje. A barátnőm azért kel korán, mert azt szereti.
2013. febr. 7. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Keressétek az arany középutat. Mi is hasonlóképp vagyunk a párommal, ő kettő körül feküdt régebben, én tízkor, mostanában éjfélkor irány az ágy. Kicsit noszogatni kell, de jön. Reggel meg kicsit korábban felkelek, beviszem neki a kávét, egy órán belül ő is ébren van. Így tíz körül kezdünk dolgozni (szintén kötetlen munkaidő), és legkésőbb este 7-8 körül befejezzük. Így marad időnk még este egymásra, bár általában akkor már csak beszélgetünk, tíz körül megnézünk egy filmet, aztán közös fürdés, alvás. Kellett hozzá pár hónap, de kialakult ez a ritmus. Viszont ehhez az is kellett, hogy mindketten akarjuk és engedjünk.
2013. febr. 7. 12:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is vannak ilyenek, a barátom meghal zene nélkül valaminek mindig mennie kell, sőt éjjel "nem tud" úgy aludni, hogy ne menjen mellettünk a gép és ne indítana el rajta valami rajzfilmet. Engem kb fél óra után már idegesít a zene akár mennyire a kedvenceim de lassan már oda jutok, hogy meg se hallom, kizárom. Kezdetben még kierőszakoltam, hogy kapcsolja ki a gépet, mert utálom a gép hangot az egyetlen amire szeretek aludni az az eső és a tücskök, a természetes hangok, de a gép hangtól meghalok, de már arra se tudom rávenni (hogy kikapcsolja):/ Én szeretem a friss levegőt, ő meg folyton cigizik hála égnek már lecserélte elektromos cigire aminek legalább illata nem szaga van de azt meg folyton rám fújja én meg csak azt veszem észre, hogy nem kapok levegőt. Kicsit idegesítő, hogy csak én alkalmazkodok :/ De egyébként az alvás téma én imádok vissza aludni minél tovább, bár fenn is bírok maradni 3-4 ig csak akkor délig-1ig alszok. Ő meg éjjel alszik 4-5 órát meg még este 8-kor is lefekszik és alszik még 2-3 órát. Így neki reggel kell feltalálnia magát egyedül nekem meg este :D 3 éve vagyunk együtt hétvégente (távkapcsolat)
2013. febr. 7. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!