Hogyan lehet együtt élni ennyire különböző életmóddal?
Barátnőmnek és nekem nagyon különbözik az életvitelünk. Ő reggel aktív, korán kel, dolgozik, este pedig elég korán mély álomba merül. Én reggel szeretek lustálkodni, este pörög jobban az agyam, szeretek legalább éjfélig dolgozni, de akár tovább is. Ő mozgékony, sportos, nagyon stresszes (már-már hisztis) lesz, ha nincs szabad levegőn, én kevésbé, ha dolgozni kell, akkor el vagyok vele 1 napot. Én délelőtt szeretkeznék szívesebben, ő este - este szoktunk, mert én azért nem vagyok olyan finnyás, de néha nincs kedvem olyankor. Ha meg bealszik, akkor úgyis mindegy... De igazából hiányoznak vele a meghitt esték, éjszakák, amikor lehet együtt gondolkodni, filózni, beszélgetni hajnalig... Ha filmet nézünk ilyen későn azon is állandóan elalszik.
Amúgy az érdeklődésünk nagyon hasonló, jól érezzük magunkat együtt, ha csinálunk valamit, csak az "átmeneti" idők, mint reggel és este telnek furcsán. Igazából csak azt szeretném tudni, hogy ilyen szintű különbség előfordult másnál is, vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek?
20-as éveink közepén vagyunk.
Kérdező!
TE dolgozol? Vagy rugalmas a munkaidőd?
A kérdésedből az jön le, hogy a barátnőd nem azért kel korán és alszik be hamar, mert ez minden vágya, hanem azért, mert ilyen a munkája.
7-es!
Én is olyan szívesen kelnék 10-kor, de ma csak 11-kor sikerült....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!