Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen keresztnevek illenének...

Milyen keresztnevek illenének a Czap vezetéknévhez?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 19:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%
Czap Péter
2013. febr. 6. 19:45
 12/25 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmetekbe a wikipedia magyar névnapok oldalát.
2013. febr. 6. 19:48
 13/25 A kérdező kommentje:

Koszi, minden oszinte, segitokesz valaszt felpontoztam!

Amugy vannak otleteink, megsem tudunk megegyezni.

Reszemrol, ha lany nev, akkor Angelika vagy Emília, de a ferjemnek egyik sem tetszik igazan. Neki a Laura a favorit vagy az Alexandra.

Fiu neveknel meg nekem Olivér, Alex, neki Árpád vagy Dániel.

Ezek kozul szerintetek?

Persze tovabbra is johetnek otletek!

2013. febr. 6. 19:55
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a hosszabb, legalább 3 szótagos nevek: Fruzsina, Zsuzsanna, Krisztina.
2013. febr. 6. 20:47
 15/25 anonim ***** válasza:
48%

ezekből ha lány, Emília, az Angelika nekem nagyon öreges, a Laurát nem szeretem, Alexandrákkal meg Dunát lehetne rekeszteni (bocs, nem akarok senkit megsérteni)

Fiú nevek közül az Árpád nem tetszik, az Alex rövid. Az Olivér egyik kedvenc nevem, a férjem meg Dániel :)

2013. febr. 6. 21:10
 16/25 anonim ***** válasza:
A Czap elég kemény és rövid vezetéknév. Mivel zárt mássalhangzóval végződik olyat választanék ami magánhangzóval kezdődik, és ha lehet zöngétlen az első mássalhangzó, úgy lesz dallamos. Kivéve talán az A-t, mert összemosódik, pl nem Attila, mert az "capa-tilla" kimondva. De Ildikó, Emma szép vele. Csaba meg Patrik kész nyelvtörő lenne. István, Ákos.
2013. febr. 6. 23:06
 17/25 anonim ***** válasza:

[link]

rögtön ez a név jutott eszembe..:D

ez úgy passzol

2013. febr. 7. 00:07
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszi ismét :) Nem is tudtam, hogy van ilyen nevű, híres ember, még ha Zapf is :). Marléne? Mint a Madagaszkár pingvinjeiben? :D Aranyos.

Én is amúgy mindig olyan név felé hajlottam, ami magánhangzóval kezdődik, de némely mássalhangzóval sem rossz. Például az M is ilyen. Nekem örök kedvenc nevem a Matilda, bár a férjem erről hallani sem akar XD Pedig helyes, szép név. A Márton sem rossz. Vagy Miriam.

Amúgy valaki írta, hogy zöngétlen legyen az első magánhangzó...? De hát minden magánhangzó zöngés.

Amúgy az Emma nekem is tetszik, de megint csak leszavaz a férjem. :(

2013. febr. 7. 08:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Mássalhangzót írtam, félreolvastad.
2013. febr. 7. 09:47
 20/25 anonim ***** válasza:
68%

Czap Lóránd

Czap Levente

Czap Lehel

Czap Árpád

Czap Botond

Czap Melinda

Czap Veronika

Czap Karolina

Olyan nevet keresnék, ami nem túl gyakori, de azért elég közismert ahhoz, hogy ne kérdezzenek vissza :). A fentiek szerintem ilyenek. És persze ne mosódjon össze a vezetéknév végével. Pl. Czap István jó lenne, de a Czap Pityu (capityu) becézés már kevésbé.

2013. febr. 7. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!