Milyen keresztnevek illenének a Czap vezetéknévhez?
Koszi, minden oszinte, segitokesz valaszt felpontoztam!
Amugy vannak otleteink, megsem tudunk megegyezni.
Reszemrol, ha lany nev, akkor Angelika vagy Emília, de a ferjemnek egyik sem tetszik igazan. Neki a Laura a favorit vagy az Alexandra.
Fiu neveknel meg nekem Olivér, Alex, neki Árpád vagy Dániel.
Ezek kozul szerintetek?
Persze tovabbra is johetnek otletek!
ezekből ha lány, Emília, az Angelika nekem nagyon öreges, a Laurát nem szeretem, Alexandrákkal meg Dunát lehetne rekeszteni (bocs, nem akarok senkit megsérteni)
Fiú nevek közül az Árpád nem tetszik, az Alex rövid. Az Olivér egyik kedvenc nevem, a férjem meg Dániel :)
Köszi ismét :) Nem is tudtam, hogy van ilyen nevű, híres ember, még ha Zapf is :). Marléne? Mint a Madagaszkár pingvinjeiben? :D Aranyos.
Én is amúgy mindig olyan név felé hajlottam, ami magánhangzóval kezdődik, de némely mássalhangzóval sem rossz. Például az M is ilyen. Nekem örök kedvenc nevem a Matilda, bár a férjem erről hallani sem akar XD Pedig helyes, szép név. A Márton sem rossz. Vagy Miriam.
Amúgy valaki írta, hogy zöngétlen legyen az első magánhangzó...? De hát minden magánhangzó zöngés.
Amúgy az Emma nekem is tetszik, de megint csak leszavaz a férjem. :(
Czap Lóránd
Czap Levente
Czap Lehel
Czap Árpád
Czap Botond
Czap Melinda
Czap Veronika
Czap Karolina
Olyan nevet keresnék, ami nem túl gyakori, de azért elég közismert ahhoz, hogy ne kérdezzenek vissza :). A fentiek szerintem ilyenek. És persze ne mosódjon össze a vezetéknév végével. Pl. Czap István jó lenne, de a Czap Pityu (capityu) becézés már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!