Milyen keresztnevek illenének a Czap vezetéknévhez?
Szerintem:
Czap Patrik,Csaba,Attila,Péter...
Czap Anett,Petra,Csilla,Zoé...
Ennyi jutott eszembe,,nehéz egy kicsit a Czap vezetéknévhez ez tény...
Nekem Majd Bakonyi Vezetéknévhez kell válogatni keresztneveket...
Ha babát vársz akkor sok Boldogságot,és egészséget kívánok nektek:)
nekem az első ami beugrott:
lány: Kornélia (Nelli)
Fiú: Milán
Czap Alma
Czap Panna
Czap Pál
Czap Kond
Czap Tas
Koszi a valaszokat! Elsonek nem koszi.
Igen, majd babocanak kellene :-) De meg nem vagyok varandos, csak a ferjemmel nem jutunk kozos nevezore, es azert lassacskan aktualis lesz :-)
A P betus nevek szerintem pont nem jok, mivel a vezeztek nev is p-re vegzodik. Mindenkepp hosszabb keresztnevet keresunk, es olyat, ami nem tul atlagos (Attila, Anita), de nem is hulla kacifantos (Kilián, Eszmeralda) XD
Ha jut eszetekbe, szivesen vesszuk! Koszi!
Szia!
Én P-vel, F-fel és B-vel kezdődő keresztneveket nem adnék, mert csak lassan lehet úgy kimondani, hogy ne torlódjanak. (Czap Péter -> "cappéter", Czap Ferenc -> "cafferenc", Czap Balázs -> "cabbalázs")
Szerintem jól hangzik fiúnevek közül a Kristóf, az Ervin, a Máté, a Dominik, a Lóránt; lánynevek közül a Lili/Lilla, a Júlia, a Szilvia, a Mirtill, a Dzsenifer, az Emese.
Amik még _szerintem_ nem jók: azok a nevek, amelyeknek első szótagja szintén 'a' betűs.
De ez csak egy vélemény.
Itt vannak a külön kérvényezés nélkül adható női nevek:
www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/osszesnoi.pdf
A férfinevek:
www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/osszesffi.pdf
Sok sikert a választáshoz! =)
Czap Lea
Czap Csilla
Czap Cili
Czap Anna
Czap Hanna
Czap Panna
Czap Mirabella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!