Anyukám melltartó nélkül van a lakásban, szerintetek is ciki?
Egy ideje nem húz melltartót és a pulóverben elég jól kivehető a mellformája, amire én, a fia nagyon nem vagyok kíváncsi. Olyan hülyén érzem magam emiatt.
Gondoltam rá, hogy más családtagjaimmal konzultálok, de előbb inkább itt kérdezem meg, lehet, hogy bennem van a hiba, hogy zavar.
Gondolkodtam rajta, h neki is megmondom, de azt sem tudom, hogy tegyem és nagyon cikinek érezném a helyzetet.
Nem tudom mi olyat írtam ami szerintetek 0%-ot ért.
Na,mindegy is köszönöm szépen!
Álljunk hozzá másképp.
Ki fizeti a rezsit?
Kié a lakás?
Mert mondjuk furcsállom hogy van egy lakásom fizetem a rezsijét de nem dönthetem el mit vegyek fel.
Megforditva: ha nem a tied a lakás, bérelj egyet fizesd a rezsiét s aki belép annak megszabhatod milyen ruhában legyen.
49:" Úgy látom itt nem sokan értik a kérdezőt,hogy miért zavarja. "
De, értjük, tökéletesen megértjük.
De az anyukát is, aki gondolom dolgozik, ott a megfelelő (talán számára kényelmetlen) ruhákat kell viselnie, úgy kell viselkednie ahogy a főnöke megszabja, stb. Legyen már annak a szerencsétlennek egy kis zug az életében, ahol nem csesztetik hogy hogy néz ki, mit vesz fel, stb. Kisestélyit ne húzzon a vacsorára?
Értem, hogy a kérdezőnek ez nem tetszik, de képzelje el, hogy otthon nem vehetné fel a kényelmes cuccát, hanem kényelmetlen frakkban kéne elegánsan viselkednie, mert anyucinak meg az tetszik....
Én speciel a méretem miatt melltartó nélkül rosszul érzem magam szóval otthon is hordom, ami miatt engem piszkálnak a saját lakásomba látogatóba érkező szüleim (én is anyuka vagyok, nem otthon heverésző eltartott tini) az az, hogy nem hordok otthon papucsot. A fenébe is, a munkahelyemre utálatos, számomra ronda és kényelmetlen cipőkben kell mennem csak mert az az elvárt és elegáns, a saját kuckómban aminek fizetem a számláit és én takarítom ne kelljen már NEKEM papucsban rohangászni, mert apámnak fázós a lába és irritálja a zoknis lábfejem látványa.
Ez érdekes mert nálunk is volt ilyen, fázós rokonnak nem tetszett hogy én egy szál polóban vagyok. És nem is volt semmiféle szexuális indittatás én férfi vagyok és a polóról volt szó. Viszont ő otthona volt. Márpadig ha ő az otthonában fázik mert öreg és rossz a keringése akkor vegyen fel az is pulóvert aki fiatal életerős és jó még a keringése. Megoldás: majd ha megöregszünk mi is nyuvasztjuk a fiatalokat.
Témára visszatérve:
Cseréljünk anyát s akkor mindenki nyugodtan nézegetheti a bimbókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!