Anyukám melltartó nélkül van a lakásban, szerintetek is ciki?
Egy ideje nem húz melltartót és a pulóverben elég jól kivehető a mellformája, amire én, a fia nagyon nem vagyok kíváncsi. Olyan hülyén érzem magam emiatt.
Gondoltam rá, hogy más családtagjaimmal konzultálok, de előbb inkább itt kérdezem meg, lehet, hogy bennem van a hiba, hogy zavar.
Gondolkodtam rajta, h neki is megmondom, de azt sem tudom, hogy tegyem és nagyon cikinek érezném a helyzetet.
Egyszer egy lányt le akartam tapizni s fém meltartó volt rajta.
Talán a pléhbános felesége volt?
A válaszolók egy része perverz: irigyelnek amiért látom anyukám mellbimbóját, mellformáját
Tényleg nem értem, ti rágerjednétek a saját anyátokra?
A huszonéves lányoknak üzenem: egyrészt rohadtul zavar, mert nem vagyok kíváncsi anyukám mellbimbójára, sem a mellére mert a póló miatt az alakja is kirajzolódik
ha nem az anyám lenne és pl nem egy vasárnapi ebédről lenne szó, akkor még meg is bámulnám, de az anyám, szóval nem érdekel a mellének látványa
létezik kényelmes melltartó is, amit lehetne akár otthonra is használni
21 vagyok
elköltözni emiatt nem fogok és nem is tudok mivel tanulok még
Nadrágot felvehet otthon Anyukád? A segge látványa is zavar?
Vagy a szoknyának is bokáig kell érnie?
Vegyél neki egy jó nagy leplet, és csomagold be, hogy ne is látszódjon, hogy ő nő.
Úgy látom itt nem sokan értik a kérdezőt,hogy miért zavarja.
Szerintem igazad van,ha nagyon zavar mond meg neki,hogy vegyen fel egy melltartót vagy legalább olyan pólót amiben nem kivehető a mellbimbója.
Teljesen más dolog egy lánynak melltartó nélkül mint egy anyának a saját fia előtt.
Én mondjuk nem szoktam levenni akkor sem ha hazaérek a munkából.
Vagy csak mi vagyunk itt a kérdezővel ennyire konzervatívak???Nem hiszem!
Itt szerintem nem arról van szó, hogy ki mennyire konzervatív. A melltartó meg melltartó, bármilyen is legyen és engem pl zavar. Nem a mérettel avgy a fazonnal van a baj, mert egyiket sem tudom elviselni magamon hosszabb ideig. Így aztán ha hazaérek az az első dolgom, hogy leveszem.
Kérdező szokd meg, vagy menj el otthonról. Maradjon már meg az anyukád otthona egy olyan helynek, ahol kényelmesen lehet és nem kell felvennie azt a szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!