Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kb hány éves...

Szerintetek kb hány éves korig nem gáz otthon lakni, tanulni és nem dolgozni (ha munkát sem keres)?

Figyelt kérdés

Csak úgy hozzávetőlegesen, ki mit gondol erről?

Mikor mondjátok azt a gyereketeknek, hogy már elmehetne dolgozni, vagy költözzön el otthonról?

2013. febr. 4. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Van egy 32 év körül férfi ismerősöm, otthon él, mert nem kap munkát és sose keresett olyan jól, hogy külön menjen.

Szerintem semmi sem gáz, ha az illető nem csak úgy van otthon és semmivel nem foglalkozik, hanem segít, amiben tud.

2013. febr. 5. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 23 évesen költöztem el otthonról, épp időben.

21 évesen végeztem a főiskolán, de nagyon nehezen találtam munkát, utána összeszedtem magam anyagilag, és költöztem.

Mondjuk én szerencsés vagyok, nem kellett iskola közben dolgoznom, csak nyáron, akkor is zsebpénzre, a többit a szülők finanszírozták.

Tisztában vagyok vele, hogy ez nem mindenkinek adatik meg.

2013. febr. 5. 11:04
 13/14 anonim ***** válasza:

A munkát nem keres kétoldalu kérdés.

Mert ha otthon megcsinál minden házimunkát, nem kell szakembereket hivni, akciókat levadássza kertet müvel termelésre s sokminden ingyen van, mos a dolgozó szüleire meleg étellel foggadja őket stb stb akkor szerintem elfogadható.

más kérdés hogy önmagára nézzve elég rövidlátó taktika mert mi lesz ha a szülei nem lesznek...

Én szülőként ezesetben leülnék vele beszélgetni a kérdésről...

Amugy nem feltétlenül kell munkahelyben gondolkozzni. Lehet pénzt keresn sokféleképpen.

Más kérdés hogy jó ha alkalmazásban van valahol élete során a nyugdij miatt.

Ha tanul akkor persze mindezt elfogadhatónak tartom, kérdés persze manapség ki tudja eltartani a tanuló gyerekét mikor sokszor önmagunk eltartása is nehézkes.

2013. febr. 5. 18:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz.
2013. febr. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!