Mit tegyek ezekutan? Ugyanaz a lany vagyok aki velemenyt kert aval az uggyel kapcsolatban hogy koltozzeke a baratomhoz vagy sem. Az a fiu aki roman es meghalt a battya.
Figyelt kérdés
Szerdan lessz egy hete hogy haza jotem .A vegen mar nem birtam idegileg az annya szidalmait.Azota alig beszelgettunk telefonon is mert nem volt ideje.De ma mikor beszeltem vele azt mondta gondolkozik a dolgokon .Ezenkivul a lanytestvere azt mondta nekem hogy ha oda koltozok elkell fogadjam Ot aval az ozvegyasszonnyal eggyutt es a ket gyerekkel akik ugymond fontosabbak lesznek a sajatjatol is.Ez a dolog nekem nem megy es azt sem fogom megtenni hogy oda vissza mennyek.Nagyon faj ,hidjetek el ,mert szeretem es rossz a hianya is aztan eszembejutnak azok a sok emlekek.Nem konnyu.Most azt akarom kerdezni szerintetek vissza jon e hozzam ,fontosabb leszek neki mint minden a mi ott van?Mit tegyek ha nem szeretem a korulmenyeket?Szerintetek hejesen dontott ha azt mondta nekem jobb lessz ott annak ellenere hogy megmondtam neki nem koltozom oda?Remenykedhetem e meg ebben a kapcsolatban?Mert nem szeretnem ha szakitanank mert most mindketten szenvedunk es bizok szerelmunkben.2013. febr. 4. 14:39
11/12 anonim válasza:
Én is erdélyi vagyok, de leizzadtam amíg végig olvastam amit írtál. Kérlek tanulj meg ékezettel írni. Nekem vőlegényem román, de 2 diplomája van és intenzíven tanulja a magyar nyelvet, mert ha velem akarja leélni az életét akkor bizony ezentúl ő is tudni akarja az én anyanyelvemet. Amúgy én soha senki és semmi miatt nem mondanék le a vallásomról, nemzetemről...ez mindennek a legalja, hogy ilyet kérnek tőled. Szénát hordani meg 18 évesen férjhez menni??? Ez komoly? Még van ilyen? Most teljesen ledöbbentem. Ne haragudj, de ez nem neked való. Ennél minden jobb, gyakorlatilag ennél rosszabb nem lehet. Kitartás és légy erős!!!
12/12 anonim válasza:
Tarts ki a döntésed mellett, nincs ott semmi keresnivalód, hidd el. Hogy a barátod mit dönt, majd elválik. Azt egyszerűen nem lehet elvárni, hogy te mindent feladj az ő családja miatt. Ne hagyd, hogy visszarántsanak az ő kőkorszaki szintjükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!