Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira utálom a húgomat! Mit...

Annyira utálom a húgomat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kis elkényeztetett hisztis pics' ugráltat mindenkit, úgy beszél másokkal mintha ő lenne valaki meg anyámékkal is ordít állandóan. Az más, néha én is szoktam de ő egész nap azt csinálja. Kamasz koromban én se voltam valami jó gyerek de azért én nagyjából megválogattam a szavaimat pedig fiú vagyok. Anyámnak kell neki kaját csinálni,az nem baj hogy ő nem is evett még de ő megeszi előle az utolsót is, apámnak anyázik állandóan. Valaki olyat szól ami nem tetszik neki egyből elkezd ordítozni meg kioktat mindenkit aztán ha nem neki van igaza akkor is csak mondja a magáét. Emeletes házunk van és a múltkor anyámat háromszor küldte le meg vissza mert neki nincs kedve lemenni. De ők is hülyék mert megteszik. Velem nem mer így viselkedni mert tudja hogy nem tűröm. Amikor már nagyon sok én pofozom fel a szüleim helyett. A múltkor ült a földön elkezdett nekem anyázni, belerúgtam egyet és engem kúrtak le hogy miért bántom. Hogy lehetnek ennyire idióták, hogy nem veszik észre? Mondjuk apám ekkor nem szólt de láttam rajta hogy szerinte is megérdemelte. Úgy megverném legszívesebben. Mit tegyek?

22/F ő meg 16 lesz.

2013. febr. 3. 17:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nincs megnevelve. De neked is kéne hogy eszed legyen, hogy a verés, rugdosás sose volt megoldás semmire, attól csak rosszabb lesz. Az is lehet hogy valami lelki gondjai vannak, bárkinek lehet, azon csak a pszichológus segít vagy ha valaki tudna vele emberként beszélni és megérteni hogy miért csinálja ezt.

Az én húgom is ilyen egyébként, de ettől még nem utálom, hanem próbálom megérteni és segíteni neki, meg a közelébe férkőzni hogy hallgasson rám, elmondja a gondjait, eddig úgy tűnik ez a módszer jó, mert javulás látható rajta... persze nem egyik napról a másikra. De jobb mint belerúgni egyet...

2013. febr. 3. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:

"ti se lennétek türelmesek."

Nem érted ugye?

Azt írod veled nem mer tiszteletlenül viselkedni,mert bántalmazod,a többi meg NEM a te dolgod,hanem a szüleidé,ha ők meg nem bírják/bírták normálisan megnevelni,bennük van a hiba!

2013. febr. 3. 17:23
 13/19 anonim ***** válasza:
A szüleid b@lfaszok, kordában kellene tartaniuk a húgodat, de az sem jó, amit te csinálsz. Ne hagyd rá, ha hülyeséget csinál vagy mond, hanem oszd le észérvekkel, ha nem hallgat rád, akkor hagyd ott. Testvérként szerintem ennyit tehetsz, plusz próbálj beszélni a szüleiddel, hogy szóljanak rá.
2013. febr. 3. 17:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit tennék a szüleid helyében.. A húgod se normális, de te se vagy százas az biztos.. Pont veled egy idős vagyok a testvérem pedig a húgoddal.. Sokat vitatkozunk, sokszor idegeskedem miatt.. De mivel felnőtt ember vagyok ő pedig tini nem fogom megverni.. Majd kinövi.. Ha pedig annyira vészes, akkor igenis hatszor el kell neki mondani, hogy viselkedik, meg kell keresni az okát, hogy miért úgy ahogy... Ennyi idősen megütni valakit, meg megrúgni, főleg ha az illető egy tinédzser lány, szintén nem normális dolog.. Azért ezen is gondolkodj el.. Mi lesz, ha egyszer gyereked lesz és ő fog így viselkedni? Őt is megvered? Ha magad sem érzed felnőttnek (már pedig nem úgy tűnik, mintha az lennél), ne próbáld meg a szintén gyerek húgodat nevelni.. Segíts neki, beszélgess vele, de ne verd meg.. Az életben nem fog rád hallgatni, ha fél tőled.. Sőt eléred, hogy a kapcsolatotok abszolút megromoljon, pedig lehet felnőttként, ha ő is nagyobb lesz szükséged lesz rá.. Hála az égnek az én testvérem ritka értelmes gyerek.. Persze ő is éli a 16 évesek buliéletét, néha hisztizik, de már elég komoly,ahhoz, hogy tudja mit nem illik, hogy le lehessen ülni vele beszélni és segítséget is kérjen, ha szükségét érzi..Ami pedig nem megy neki, abban próbálok segíteni, támogatom, mert ez egy testvér dolga..
2013. febr. 3. 17:27
 15/19 A kérdező kommentje:

Nincs neki semmi baja csak kiskorában is minden meg volt neki engedve és el lett kényeztetve. Kicsit se érdekes, hogy az összes barátnőjével összeveszett már, egy barátnője van még azzal is úgy beszél mint egy kutyával. Pasija se volt még de ha így folytatja az biztos hogy nem is lesz mert ezt nem fogja neki elviselni egyik se (tapasztalat). Vagy 1 éve volt olyan, hogy egész jól kijöttünk egymással és elmondta a sulis dolgait én meg segíteni akartam neki egyből elkezdett velem veszekedni hogy minek szólom le. Mégis mit vár ha lusta mint a dög és meg akarják buktatni? Csak annyit mondtam neki, hogy tanulhatna egy kicsit többet. Vagy amikor igazgatóit kapott mert le búzázta az egyik tanárt meg nem csinált semmit órán és mondtam neki, hogy változtasson a stílusán, ezzel úgyse ér el semmi jót akkor is neki állt feljebb. Nem azt mondom, hogy én szent voltam de azért tudtam hol a határ, ő meg nem. Már voltak bent a szüleim a mostani sulijába hogy ne rúgják ki.

14-es, a te húgod teljesen más ahogy olvasom. Az enyém nem tud normális lenni. Nem tudod elmondani neki mert ha nem az a véleményed mint neki akkor végig se hallgat inkább elmegy vagy azzal az éles hangjával elkezd ordítani, ha meg te is ordítasz azzal nem érsz el semmit csak hogy átjönnek a szomszédok. Az én gyerekem nem lesz ilyen az biztos, neki az a baja, hogy nagyon sok minden meg volt/van engedve neki és tudja hogy bármit megtehet mert nem lesznek következményei.

2013. febr. 3. 18:46
 16/19 anonim válasza:
100%
Beszél Jo Frost-tal a szuperdadával! Láttam a lifenetwork-on és úgy kikupálja a rossz kölköket, hogy az már lehetetlen!
2013. febr. 3. 19:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Nalunk ugyanez megy, csak en nem szoktam megutni. Kezeld csak hulyenek, ha meg ker valamire ne tedd meg. Nalam bevalt. Egy ideig engem is zavart hogy anyamekat ugraltatja, de ha meg mertem emliteni, akkor le voltam cseszve hogy hogy merek ilyet feltetelezni is. En mar ugy vagyok vele, hogy engem hagyjon, a tobbi nem erdekel, majd anyamek is rajonnek, ha meg nem, akkor megerdemlik. Neked is ezt tudom ajanlani. Utni ne ussed, meg ha megut akkor se, mert akkor neked SOSE lessz igazad.
2013. febr. 3. 22:22
 18/19 anonim ***** válasza:
én úgy kipics..áznám h egy hétig nem ülne a seggére, a száját is jól beverném,és megmondanám neki h még egy csúnya szó és foga se marad
2013. ápr. 24. 16:54
 19/19 anonim válasza:
Megértelek nekem is ilyen hugom van. Csak ő 8 éves egész nap tv-zik és még ő mondja hogy mindent ő csinál. Csak a mi esetünkben annyi hogy én lány vagyok és én "tanitom moresre".
2014. ápr. 27. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!