Annyira utálom a húgomat! Mit tegyek?
Kis elkényeztetett hisztis pics' ugráltat mindenkit, úgy beszél másokkal mintha ő lenne valaki meg anyámékkal is ordít állandóan. Az más, néha én is szoktam de ő egész nap azt csinálja. Kamasz koromban én se voltam valami jó gyerek de azért én nagyjából megválogattam a szavaimat pedig fiú vagyok. Anyámnak kell neki kaját csinálni,az nem baj hogy ő nem is evett még de ő megeszi előle az utolsót is, apámnak anyázik állandóan. Valaki olyat szól ami nem tetszik neki egyből elkezd ordítozni meg kioktat mindenkit aztán ha nem neki van igaza akkor is csak mondja a magáét. Emeletes házunk van és a múltkor anyámat háromszor küldte le meg vissza mert neki nincs kedve lemenni. De ők is hülyék mert megteszik. Velem nem mer így viselkedni mert tudja hogy nem tűröm. Amikor már nagyon sok én pofozom fel a szüleim helyett. A múltkor ült a földön elkezdett nekem anyázni, belerúgtam egyet és engem kúrtak le hogy miért bántom. Hogy lehetnek ennyire idióták, hogy nem veszik észre? Mondjuk apám ekkor nem szólt de láttam rajta hogy szerinte is megérdemelte. Úgy megverném legszívesebben. Mit tegyek?
22/F ő meg 16 lesz.
Nincs megnevelve. De neked is kéne hogy eszed legyen, hogy a verés, rugdosás sose volt megoldás semmire, attól csak rosszabb lesz. Az is lehet hogy valami lelki gondjai vannak, bárkinek lehet, azon csak a pszichológus segít vagy ha valaki tudna vele emberként beszélni és megérteni hogy miért csinálja ezt.
Az én húgom is ilyen egyébként, de ettől még nem utálom, hanem próbálom megérteni és segíteni neki, meg a közelébe férkőzni hogy hallgasson rám, elmondja a gondjait, eddig úgy tűnik ez a módszer jó, mert javulás látható rajta... persze nem egyik napról a másikra. De jobb mint belerúgni egyet...
"ti se lennétek türelmesek."
Nem érted ugye?
Azt írod veled nem mer tiszteletlenül viselkedni,mert bántalmazod,a többi meg NEM a te dolgod,hanem a szüleidé,ha ők meg nem bírják/bírták normálisan megnevelni,bennük van a hiba!
Nincs neki semmi baja csak kiskorában is minden meg volt neki engedve és el lett kényeztetve. Kicsit se érdekes, hogy az összes barátnőjével összeveszett már, egy barátnője van még azzal is úgy beszél mint egy kutyával. Pasija se volt még de ha így folytatja az biztos hogy nem is lesz mert ezt nem fogja neki elviselni egyik se (tapasztalat). Vagy 1 éve volt olyan, hogy egész jól kijöttünk egymással és elmondta a sulis dolgait én meg segíteni akartam neki egyből elkezdett velem veszekedni hogy minek szólom le. Mégis mit vár ha lusta mint a dög és meg akarják buktatni? Csak annyit mondtam neki, hogy tanulhatna egy kicsit többet. Vagy amikor igazgatóit kapott mert le búzázta az egyik tanárt meg nem csinált semmit órán és mondtam neki, hogy változtasson a stílusán, ezzel úgyse ér el semmi jót akkor is neki állt feljebb. Nem azt mondom, hogy én szent voltam de azért tudtam hol a határ, ő meg nem. Már voltak bent a szüleim a mostani sulijába hogy ne rúgják ki.
14-es, a te húgod teljesen más ahogy olvasom. Az enyém nem tud normális lenni. Nem tudod elmondani neki mert ha nem az a véleményed mint neki akkor végig se hallgat inkább elmegy vagy azzal az éles hangjával elkezd ordítani, ha meg te is ordítasz azzal nem érsz el semmit csak hogy átjönnek a szomszédok. Az én gyerekem nem lesz ilyen az biztos, neki az a baja, hogy nagyon sok minden meg volt/van engedve neki és tudja hogy bármit megtehet mert nem lesznek következményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!