A párom nagyon rossz viszonyban van a 14 éves lányommal mit csináljak?
2éve volt már barátod, ha jól értem, amikor visszamentél a beteg férjedhez, ápolni őt. És ebben a párod támogatott.
Szóval nem menet közben vittél oda egy idegen embert.
A lányodat nem lehet, hogy felkavarta ez az összevisszaság? Ott van apa, meg egy idegen, nehezen értette meg, hogy te és a férjed sose békültök ki, és a betegség plusz a halála az apjának. Nem lesz egyszerű, esetleg nevtan segíthetne.
Pszichológushoz kell vinni a lányt. Nem is csoda ha szegény össze van zavarodva...
Elég nehezen tudom ezeket a helyzeteket elképzelni amiket te leírtál...
Nem értem hogy miért nem tanítottátok meg a lánynak a németet...
Az unokatesómék Ausztriába élnek és perfekt beszéli mind a két nyelvet...
Én megmondanám a lányomnak is, meg a páromnak is, hogy nézzék levegőnek a másikat.
Kölcsönösen ne szóljanak egymáshoz egy szót sem a köszönésen kívül. Hármasban sem csinálnék programot. Vagy a párommal mennék valahová, vagy a lányommal.
Írod, hogy a párod próbál neki mindent megadni, ez valószínű anyagiakat is jelent. Az anyagi ráfordítást se fogadnám el.
Én legalábbis ezt tenném.
Egyébként anyaként, ha én látom pár hónap után, hogy a gyermekem és a választottam között feszültség van, állandó viták, akkor nem költöztetem oda, nem folytatom vele a kapcsolatot. A gyereknek mindig elsőnek kell lennie ilyen esetben. ebből les az, hogy amint nagykorú, lelép és felétek se néz ezután :(
Meg is értem. A lány próbálkozik, nem megy neki, de az édesanyját nem érdekli. Nyilván a pasi is kötekedő, rosszindulatú lehet, ha anno egy 9 éves kislánnyal nem tudott kijönni.
"Nyilván a pasi is kötekedő, rosszindulatú lehet, ha anno egy 9 éves kislánnyal nem tudott kijönni."
Ja, nyilvan.... Az lehetetlen, hogy a gyerek egyszeruen alapbol nem kedveli, kulonosebb ok nelkul.... Ne altalanositsunk mar!
10-es vagyok
Miért is lettem lepontozva?
igazam van,egy akkor 9 éves kislányt ilyennek kitenni FELELŐTLENSÉG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!