Milyen fiú és lány keresztnevek hangzanak jól a Fehér vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 21:07
11/19 anonim válasza:
Fehér Ráhel, Réka, Rebeka
Fehér Ede, Rajmund,
12/19 anonim válasza:
Barna, Piros, Virág, Rózsa, Jácint. A legjobb viszont: Fehér Anettka.
13/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
Fehér Orsolya. Szerintem ez olyan szép! :)
15/19 anonim válasza:
ó mi fehérek vagyunk:D én ezekhez vagyok hozzászokva a rokonaim által: bernadett, kira, diána, odett, balázs, máté, attila, gábor, csaba. valami olyan nevet válasszatok, ami nem ka-ra végződik (pl bianka), mert az komolytalannak hangzik egy ilyen tiszta színkép mellett, amikor az emberek fejében elraktározódik a név és vizuálisan kötni kell valamihez. szerintem a kira hangzik a legjobban, különleges is és mégis normálisan hangzik. nálunk az oroszlánkirályos 'kiara'-ból jött az ötlet, de azt akkor még nem lehetett bejegyeztetni. :)
16/19 anonim válasza:
Fehér Teréz, Héra, Ráhel, Jázmin, Rózsa, Vivien, Hedvig, Piroska...
Fehér Farkas, Jácint, André...
19/19 anonim válasza:
Tudom,régi a kérdés,de azért leírom.
Lány: Fehér Adél, Fehér Zorka - szerintem ezek így gyönyörűek:) de még Fehér Dorottya (Dorka) is jól hangzik.
Fiú: Fehér Vince, Fehér Mihály, Fehér Botond, Fehér Hunor, Fehér Zalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!