8 hetes terhes vagyok, két gyermekem van már. Barátommal nagyon akartunk babát, neki nincs . Még nem lakunk együtt, de mindig megsért hogy biztos Ő az apa? Neki akartam örömet szerezni hogy apa lehessen. Apasági vizsgálatot kérhetek? 38 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 10:49
11/13 A kérdező kommentje:
Valami félreértés történt,mert nem a kapcsolatunkkal van baj.Sőt nagyon is jól megvagyunk a barátomnak van szép nagy családi háza/ja, és nőtlen még/tavasszal költözünk hozzá még az én lakásom el nem kell,mert központi fűtésese és télen -nyáron fizetni kell a közösköltséget,de úgynéz ki már elkelt!Szóval nekem azzal volt bajom hogy a férfiak könnyen tesznek megjegyzést ami sértő főleg egy terhes nő érzékenyebb mindenre.És a DNS-t nem akarja mert nagyon akarja ezt a babát és az én gyerekeimnek is nagyon kedvez mindenben..)
2009. szept. 4. 10:09
12/13 A kérdező kommentje:
Valami félreértés történt kedves válaszolók!!!Nagyon is jó a kapcsolatunk nincs azzal semmi baj.a barátomnak van szép nagy családi háza ahova tavasszal költözünk addig is az enyémet áruljuk mivel panell lakás,de úgy nézki elkel.Ja,és a barátom nőtlen még /majd össze házasodunk/,de most van fontosabb a ház felújítás.szóval a bánatom csak az hogy a férfiak/ kivétel nélkül/szeretnek megjegyzést tenni és nem veszik észre hogy megsértik a nőt.DNS-t nem akar a barátom nagyon várja hogy megszülessen a baba tavasszal a két gyerekemmel is nagyon jó a kapcsolata.Csak lehet hogy én érzékenyen fogok fel mindent a vicces megjegyzésen rágtam be.Tudom hogy mással is előfordult már sokszor hallani férfiaktól hogy biztos a "postásra hasonlít a gyerek" és hasonlókat amin más nem is "kapja fel a vizet."Szóval a kapcsolatunk az nagyon is jó!:)
2009. szept. 4. 10:20
13/13 A kérdező kommentje:
:)
2009. szept. 4. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!