Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám miért nem fogadja el...

Anyám miért nem fogadja el hogy már nem vagyok kicsi?

Figyelt kérdés
Úgy viselkedik velem mintha 3 éves lennék. Mindentől meg akar védeni, magához ölel szorosan és elkezd puszilgatni mackómnak hív meg bébinek. Nem mindig de előfordul. amikor ezt csinálja arrébb megyek és nézek rá vagy eltolom magamtól. Azért van határa mindennek én sose voltam olyan aki ezt szerette de ő ezt tudja. Bele szokott szólni hogy milyen csúnya zenéket hallgatok meg ez miért jó, lehet hogy csúnya de az igazság benne van. Amúgy is tetszik. Amikor csalódok valakiben/valamiben próbál vigasztalni hiába mondom,hogy hagyjon. Nem szeretem ilyenkor. Mondtam már neki hogy nem vagyok már kicsi szóval ideje lenne neki is megváltozni de mintha meg se hallotta volna. Miért ilyen?
2013. jan. 30. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Másnak meg az a baja, hogy a szülő le sem sz@rja...jajj, ti kamaszok, nektek semmi nem jó :-(
2013. jan. 30. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jan. 30. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:

A felnőtté válás nem egyszerű :-)

És az sem, amikor valakinek a kicsi fia nagy fiú lesz. Anyukád még nem áll arra készen, hogy elengedjen a szoknyája mellől. Ez még egy ideig így is lesz, hiába mondod neki, hogy már ne tegye, úgyis úgy fog csinálni, mint aki meg sem hallja.

2013. jan. 30. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Tipikus 13 eves problema. Elmulik ha felnottel es te is olelgeted mig csak tudod.
2013. jan. 30. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert akár milyen idős is leszel, Te mindig is az ő "kicsi" fia leszel. A leírtjaidból az jön le, hogy ő egy igazán jó anyuka, mert bárhogy is viselkedik veled, ha ölelget, ha leszid, a szeretet a módszere (ez most számodra bármennyire is "nyálasan" hangzik). Most talán ez dühít téged, de eljön az az idő, nem is olyan sokára, amikor ezt nagyon fogod értékelni. :)
2013. jan. 30. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Mintha csak a 13-16 éves önmagamat olvasnám :D Tök természetes,hogy ilyenkor "idegesít" ha törődik veled anyukád ,és sokszor akarsz egyedül lenni.Persze nem mindenki van így vele tiniként,de nem vagy egyedül a problémáddal. Elmúlik,hidd el.

Aztán a másik dolog,ha neked lesz gyereked,majd megtudod miylen nehéz megállni a szeretgetést,akkor is ha hirtelen kapsz egy hisztis kamaszgyereket,vagy éppen már 40 éves a "kicsikéd" :D

2013. jan. 30. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert neked is csak hülye az anyád...

Gondolom a baszatlan anyák ilyenek vagy akik nem vettek még be 3pirulát a szülés utáni évekig tartó depijükre...

2018. júl. 27. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!