Mit szólsz hozzá, hogy a 20 éves fiú megfojtotta, majd késsel elvágta a torkát az anyukájának? (lent)
Figyelt kérdés
Megfojtotta, majd késsel elvágta a torkát az édesanyjának egy 20 éves fiatalember
2013. jan. 29. 21:33
11/12 anonim válasza:
És akkor mi van?? Vannak/voltak ennél sokkal durvább dolgok az életbe... Persze nem teljesen normális az ember főleg ha a saját családjáról van szó... De amennyi ostoba, beteg, degenerált ember él ezen a Földön engem ez egyáltalán nem lep meg... Ide is hány ilyen idióta irkál meg tesz fel kérdéseket igaz ők nem csinálnak ilyet, de ugyanolyan idióták... Amúgy ha megfojtotta utána mi értelme elvágni a torkát vagy csak én nem értem?
12/12 Kései Sirató válasza:
10-es nem örököl. A PTK szerint, ha a gyermek érdemtelenné válik, nem örököl, és a törvény szerint, ha a szülő életére tör, akkor érdemtelen, szóval rosszul gondolod. Ráadásul honnan tudod, hogy nincs hitel a szülő házán, sőt, honnan tudod, hogy van háza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!