Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek anyósom kiállna...

Szerintetek anyósom kiállna mellettem a fiával szemben ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Egyre jobban megromlik a kapcsolatunk a férjemmel és mindez anyósom szeme láttára történik, mivel egy házban élünk. Tehát nem mondhatja azt sem, hogy én eltúlzom a problémát, mert őt is bántja, hogy a fia így viselkedik és szerintem tudja, hogy nem sokáig fogom ezt elviselni tőle.

Van egy kisfiunk, aki miatt főleg nem tűröm már sokáig az örökös kötözködését és kocsmázását. Nem issza részegre magát, de megiszik egy-két sört, elhaverozik órákat majd hazajön és elvárja, hogy mindenki örüljön neki. Mikor egyébként is alig látom a munkája miatt, még a szabadideje nagy részét is a kocsmában a haverokkal tölti, és sokszor ilyenkor hazudik, hogy máshol volt, de mindig lebukik.

Látom az anyján is, hogy bántja, amiért így viselkedik velem és a fiával, egyébként pedig nagyon szereti a gyerekét és végül is engem is, már ha itthon van, hogy ezt ki is mutathassa.

Egyéb problémáink is vannak, amiket most nem akarok részletezni, de komolyan megfordult a fejemben a válás gondolata, vagy legalább is a különköltözésé, hogy észrevegye végre magát. Gondoljátok, hogy ha ez bekövetkezne, akkor anyósom mellém állna? Tudom, hogy látja és úgy is gondolja, hogy ez így nagyon nincs jól, de mégiscsak a fia.

2013. jan. 29. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jó olvasni hogy vannak normális anyósok is :)

Sajnos az én anyósom is ilyen elvetemült "csak a kicsi fiacskám létezik" fajta nő.

Sógorom csalta az asszonyt míg az otthon volt a pici fiukkal, és anyós ahelyett hogy helyretette volna, szó szerint falazott neki mikor ott nála! dugta a szeretőjét.

Na ezt kapjátok ki :))

Kérdező, te ismered az anyósodat, mint látod innen is, meg onnan is vannak példák.

Tényleg ülj le beszélni vele, veszteni nem fogsz semmit, de legalább átlátod mi a helyzet.

2013. jan. 29. 16:24
 12/13 anonim ***** válasza:

ma 16:24

van aki túlságosan elfogult,én nem hogy nem falaznék a fiamnak,valószínű hogy tőlem egy anyai kiosztás mellett,egy anyai pofon is elcsattant volna....ha már megnősült,és/vagy ott a gyerek,ekkor éljen tisztességes életet!nem egy tróger,senkiházit neveltem......

2013. jan. 29. 16:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Ellenpéldával szolgálnék:

Apám elég régóta alkoholista. Voltak olyan hónapok, hogy kenyérre alig jutott, nemhogy piára. De "megoldotta" a dolgot, kért kölcsön pénzt a mamától (az anyjától), azt elszlapálta, következő hónapban meg az volt az első, amit visszaadott a fizetéséből, ergo kevesebb pénz jutott az otthoni dolgokra (kaja, számlák stb.). Anya egyszer bement a mamához, és dmegkérte, hogy ne adjon apának pénzt, mert csak elissza, és utána tőlünk (a gyereketiől) veszi el azt, amit vissza kell adni ugye . . .

Az a vénqrva erre azt mondta, hogy neki sem volt jobb sorsa a papa mellett, és ugyanúgy adott kölcsön továbbra is (hozzátenném: öregapám epilepsziás volt, és alkoholista, 56 évesen halt meg).

Aztán házasságuk 19 évében végre eljutottak oda, hogy válnak, mert apám félrelépett. Én akkoriban érettségiztem, tesóm még általánosba járt. Tudni kell, hogy mi egy régi parasztházban laktunk, ami úgy volt kialakítva, hogy volt elől egy lakrész, és egy teljesen külön hátul. A mama lakott elől, mi hátul. Amikor kiderült, hogy válnak, annyit mondott, hogy "aki idejött, annak kell mennie is".

És pontosan tudta, hogy se én, se a tesóm nem maradnánk apánknál, ergo mindhármunkat kirakott.

Szóval, ha az anyósod nem ez a kretén fajta, akkor van némi remény.

És még valami: különköltözés után nem voltak olyan problémák, mint a mindennapi kenyér, vagy a számlák időbeni befizetése . . . Akkor jöttünk rá, hogy bár apa hazaadott a fizetéséből, sokkal többet vitt el. A válás anyagilag is megérte.

2013. jan. 29. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!