A Te férjed, párod is minden reggel ágyba hozza a kávét?
Persze, még a torkomat is masszírozza, hogy alvás közben is tudjak nyelni.
Megcsinálja, de nem hozza ágyba, mert ott nekem se lenne kényelmes. Általában reggel egy darabig nézek magam elé, de az ágyból kikelek, mert visszaaludnék, hiába van bögre a kezemben.
Amikor náluk alszok (természetesen még nem lakunk együtt), akkor igen. Ez hétköznap szokott előfordulni. Hétvégén, amikor ő alszik nálunk, akkor én viszem neki:)
Kíváncsi vagyok, hogyha már együtt fogunk élni, akkor is ilyen kedvesek és előzékenyek leszünk-e egymással. Remélem.
"Nekem minden reggel az ágyba hozza a kávét, amikor felébredek. (tejszínhabbal)"
Tehát megcsal.
Nem, mert nem is kérném. Pocsék kávét csinál, ő nem issza, nem tudja milyennek kéne lennie. Menet közben szoktam meginni, van amikor már hideg az utolja. Nem baj, a hideg kávé szépít. Állítólag! Ágyban kávézás nem jön be, mindig
kávépacás a lepedőm..:) Ha nem tudok aludni, már hajnali 3 órakor kávé, főzés, piszmogás, macsek etetés. Nem várhatom el, kitalálja, mikor nyílik a szemem, mikor innék kávét.
Most amúgy dicsekedni jöttél a férjeddel?
Mi nem kávézunk,de ritkán szokott nekem bármit is ágyba hozni, ha kérem, akkor hoz egy bögre teát, de ennyi. Inkább én szolgálom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!