12 évesen hova akarsz te járni?!
Ááá. :D
Maradj inkább a barbie-nál.
járni járhatsz 12 évesen is, DE
szexuális kapcsolat esetén be kell töltened a 14-et, mert az a 'beleegyezési korhatár" ( [link] )
szóval foghatjátok egymás kezét, mehet a csók, jogilag ez okés, az intim kapcsolat nem okés.
ameddig egy 18 évest férfinak gondolsz, addig inkább ne.
a 14 éves beleegyezési korhatárt is kevésnek gondolom, sztem ennyi idősen még nem kellene szexelni.
14-15.
18 éves férfi :)ezen jót nevettem.
Nem értem, miért ennyire nevetséges számotokra a 18 éves férfi fogalma. Nem kell ahhoz közepes pocakkal és burjánzó szőrzettel rendelkezni, hogy valaki férfinak számítson. Nem mondom, hogy sok ilyen embert ismerek, de azért akad 1-2, akit 18évesen abszolút férfiszámba lehetett venni.
Mindamellett én is azt gondolom, hogy 16 alatt az ember lánya +-3 éves korkülönbségen túl ne akarjon semmit, mert csak pórul jár. 16-18 éves lányok úgyse hallgatnak senkire, úgyhogy arról nem mondok semmit :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!