Ki és miért (miért nem) hagyja néha nyerni a párját, amikor valamit együtt játszanak?
Kártyázni nagyon rég kártyáztunk, akkor is társasággal. Nem hagyott nyerni, nem segített, nyertem én magamtól is :D És büszke is volt rám.
Amúgy az élet egyetlen területén sem hagyjuk direkt nyerni a másikat, de csak azért, mert mindketten szeretjük a versenyhangulatot és ezzel csak jót teszünk a másiknak.
Persze a nyertesnek nagy ölelés, ügyes vagy, nagy puszi, stb :D, ez a "vesztesnek" sem esik ám rosszul :D
A hangulatomtól függ.
van amikor nagyon nyerni akarok és ha sikerül akkor együtt örülünk de van amikor direkt ugy játszom h neki legyen jó.
És van amikor csak ugy játszunk és nyer aki nyer.Punkt.
Mi kosarazni szoktunk egyutt 23L + 33F :)
O mar 10 eve kosarazik jol is megy neki de aztan kiderult hogy en isjo vagyok.
Egyszer hagyott nyerni azota is banja mert en az a fajta vagyok aki utalja ha hagyjak, mert "lany".A verseny az verseny, en nem hagyom ot o meg nem hagy engem.De az a jo benne hogy tokmindegy ki nyer mert a vege mindig jo... ;P
Nekem is a kedvemtől függ. Van egy olyan játék, ami 4 személyes, és a férjem annyira nem szereti játszani, csak hogy meglegyünk 4en.
Ilyen kimenős. És ha én kimentem, akkor általában segítek, hogy ő menjen ki másodiknak :). Persze amíg a többieket nem zavarja (ők is összejátszanak).
Van amikor ő hagy, van amikor én, van amikor egyikünk se. És azért csinálom, mert szeretem boldognak látni, örülni. És viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!