Mit tegyekha a terhes tini vagyok, és a szüleim fogadják ezt el?
Nem abortuszra kényszerítenek. Csak nem fogadják el ez a szitut.
A párom picit idősebb nálam,és szeretné ha meg szűlném...
Mit tegyek? Szállak szembe a szüleimel?
Én megis tartanám meg nemis...
6 hetes vagyok
Köszi az infót!
Mihelyt leérettségizik, tehát a párja is épphogy 18. Egyre idillibb ez a babavárás.
Nem. Most írta, hogy a párja már 25 éves.
Mondjuk aki ennyi idősen jut el az érettségihez..
Ha szeretnéd is meg nem is, akkor először is döntsd el, hogy mit szeretnél. Ne azért tartsd vagy ne tartsd meg, mert a párod mit mond. Ha kényszerből megtartod, lehet hogy egész életedben gyűlölni fogod (láttunk már ilyet).
Ha már tudod, mit akarsz, akkor aszerint dönts, akkor a szüleid is könnyebben meg fogják érteni. Lehet, hogy az a bajuk, hogy látják, nem tudod, mit akarsz.
Ezek a kérdések, pf..
A lány tini, a párja 25, és állítólag most érettségizik, meg csak egy picit idősebb a "párja" nála, ez így összeségében elég ellentmondásos. Az tuti, hogy nem 25.
Találj ki új kérdést, gondold végig, csak aztán írd ki, mert belebuksz a részletekbe.
"De csökött az agyatok istenem :D
2 szakmája van a páromnak, 25-éves. És úgy tud pályát váltani hogyha le éretségizik idén -.-"
:D
Off: Neked sem ártana megvárni a gyerekvállalást, amíg meg nem tanulsz helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!