Mit gondoltok rolam?
Figyelt kérdés
A baratom segitseget kert tollem(penz)tudnek segiteni de nem teszem,mert nem bizok benne es nem mindig volt korekt velem.Mit gondoltok nagyon onzo vagyok,a szivem azt mondja segitsek az eszem meg hogy nem.tenyleg egy komoly ugyrol van szo,de en nem tudom mit tegyek rosszul erzem magam h tudnek segiteni es nem teszem.2013. jan. 26. 17:37
11/14 anonim válasza:
ha a haverjainak is log és ök sem adnak én sem adnék. de ha ilyen megbizhatatlan, akkor az se tuti h vele lennék.gondold el mit müvelne ha együtt élnétek....
12/14 szántóvető válasza:
utolsó megjegyzésedben ott a lényeg,fűnek-fának tartozik.
13/14 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom a valaszaitokat!
2013. jan. 26. 18:03
14/14 anonim válasza:
Ha küldesz neki, és átver, megérdemled. A eddigi válaszaid alapján egy normális ember sem adna pénzt neki. Miből gondolod, hogy neked vissza adja mire külföldre mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!