Aki cigizik, hogy mondta el a szüleinek, vagy hogy tudták eg hogy cigizik?
Figyelt kérdés
aki ír, kérlek írja meg hogy hány éves és hogy fiú-e vagy lány... köszönööm2013. jan. 25. 20:43
1/10 anonim válasza:
Nekem anyám megtalálta a táskámban nyaraláson. Nem örült de nem b@szott le, meg gondolom sejtette előtte is. Nem is tudom minek vittem, a nyaraláson kb. 2 szálat szívtam el, a nyáron se sokat cigiztem, egyébként is mindig kocabagós voltam, azóta már nem is dohányzom.
Akkor 17 voltam, most 10-el idősebb. és L.
2/10 anonim válasza:
Én nagyon sokáig rejtegettem. 23 lehettem, amikor egy külföldi túrára elmentem velük. Busszal mentünk, a buszon előre hajoltam, hogy mondanék valamit, örülnék, ha különösebb csinnadratta nélkül tudomásul vennék. Elmondtam, ők vállat vontak, hogy "ja, ennyi? tudtuk".
Így :)
3/10 anonim válasza:
Nekem 16 évesen tudták meg.Mikor anyával mentünk vásárolni és csak azt vette észre hogy te rá gyújtottál.Mondtam hogy ráá.Ennyi volt.
4/10 anonim válasza:
én sokáig titokba tudtam tartani. én is csak kócabagós voltam. 1szer megtalálta a táskámba,mikor aludtam, de másnapra elfelejtette, mert olyan szeminis. de néha megérezte rajtam a bagószagot, olyankor tagadtam. de szerintem sejti, csak nem akar kötekedni.. 19/L
5/10 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm hogy megosztottátok velem. :D
2013. jan. 25. 21:51
6/10 anonim válasza:
Nyugodj meg, ha dohányzol az érzik rajtad, bármit is csinálsz, szóval hamarabb rá fognak jönni, mint sejtenéd, még akkor is, ha nem szólnak azonnal.
7/10 A kérdező kommentje:
igen, szerintem sejti egy ideje anyám.
2013. jan. 25. 22:49
8/10 anonim válasza:
" mert olyan szeminis."
19 évesen illene tudni, hogy az SZENILIS.
9/10 anonim válasza:
Én gimiben leveleztem a padtársammal hogy van e egy szál cigim neki, vagy ilyesmi, lényeg az hogy a zsebemben maradt és anyukám megtalálta amikor ki akarta mosni. Nagyon tiltották, pedig mindketten cigiztek (azóta apukám már leszokott) sokszor a zsebemet is átkutatták, egészen 18 éves koromig, de azóta is ha apum eszébe jut, sokszor felvilágosít hogy milyen káros. Igaz is.
10/10 A kérdező kommentje:
értem. mondjuk érthető az ő részükről hogy féltenek téged.
2013. jan. 26. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!