Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire tetszik az a...

Nektek mennyire tetszik az a név hogy Elle?

Figyelt kérdés
Lehet úgy becézni hogy elli, szerintem nagyon szépen hangzik. Különleges név, de nem olyan furán különleges. Ha lesz majd lányom lehet hogy ezt a nevet adom neki. Nektek tetszik?

2013. jan. 25. 20:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy francia név, azoknál sosem ejtik a szó végi e-t. (Marie, Yvette, Sylvie, Christine... ezeket ki tudod ejteni, gondolom.) Így nem fogják engedni Magyarországon anyakönyvezni, csak Ella vagy Elli.

Nekem közömbös név egyébként, se nem tetszik, se csúnyának nem tartom, de az itteni véleményekre ne adj, itt minden nevet leszólnak, és ami nem Józsi vagy Erzsi, az nekik mind kutyanév meg cigányos meg feltűnősködő.

2013. jan. 25. 20:52
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok okoskodni, de szívem, ezt nem Ellének ejtik sem angol, főleg nem francia területen.

Nekem egyébként tetszik, Ellie Goulding egy mostanában felkapott énekesnő, szerintem hozzá nagyon illik a név, de Ő angol.

2013. jan. 25. 20:55
 23/30 A kérdező kommentje:

"Nem akarok okoskodni, de szívem, ezt nem Ellének ejtik sem angol, főleg nem francia területen."c Sok riportot láttam a youtube-on Elle Fanningel és ott mindig ellének ejtik. pl http://www.youtube.com/watch?v=DHpAv4jpi08

http://www.youtube.com/watch?v=tEiy02KBhNY

De van olyan videó is ahol ő maga mondja hogy Elle,. Persze lehet hogy rosszul mondja a saját nevét:)

2013. jan. 25. 21:02
 24/30 anonim ***** válasza:
12%
Lehet. Az is lehet, hogy gáz, hogy kb 14 vagy és azon aggódsz, mi legyen a gyereked neve.
2013. jan. 25. 21:13
 25/30 A kérdező kommentje:
De sértődékeny valaki.
2013. jan. 25. 21:15
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Elena akkor már inkább.
2013. jan. 25. 21:27
 27/30 anonim ***** válasza:
96%
A kutya sem ejti Elle-nek, ez a te agyszüleményed. Magyarországon pedig nem anyakönyvezhető, tehát a kérdés tárgytalan.
2013. jan. 25. 21:58
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a videód, és meg kell hogy mondjam eszméletlen süket vagy! Ell-nek ejti a riporter is!
2013. jan. 26. 00:03
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is megnéztem mindkét videót és mindenhol Ell-t mondanak.

Egyébként nekem nem tetszik ez a név, a linkelt csaj meg egyenesen eszméletlenül idegesítő, remélem nem az Elle név velejárója ez a stílus.

Egyébként magyar viszonylatban az Eleonórát szoktál El(l)izni, ami viszont szerintem egy szép név.

2013. jan. 26. 00:59
 30/30 anonim ***** válasza:
74%
14-es: az a Quelle volt! :D
2013. jan. 26. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!