Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy segítsek apukámon?

Hogy segítsek apukámon?

Figyelt kérdés

Anyu 2001-ben meghalt,utánna lett apunak egy élettársa akivel 1 hónapja szétmentek(apu lépett ki a kapcsból)

Az a gond,hogy apu rokkantnyugdíjas,(a szíve+a cukra miatt) és nagyon unatkozik otthon,már se én,se az öcsém nem lakunk otthon.Mit találjak ki neki amivel elfoglalhatná magát?

2009. szept. 1. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Internet? Könyv is jó ötlet, de az idő után unalmas lehet! Esetleg vmi hangszer amin szeretne megtanulni játszani?
2009. szept. 1. 12:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Netezik,olvas,de egész nap azt sem lehet csinálni.
2009. szept. 1. 12:59
 3/14 baranyi kálmanné ***** válasza:
100%
Vannak ilyen nyugdijas klubok nagyon sok jo prgram találhato.Találna barátokat is.
2009. szept. 1. 13:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Elég kisvárosban lakik. Arra is gondoltam,hogy esetleg tudna a neten üzletelni vmivel,csak nem tudom hogy kellene hozzáfogni?
2009. szept. 1. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha nincs kutyátok, akkor meg lehetne lepni egy kölyökkel. Azzal még nagyokat sétálhatna is.
2009. szept. 1. 13:03
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen,ezt már beszéltük tesómmal,hogy keresünk neki egy kölyök kutyát:)
2009. szept. 1. 13:09
 7/14 anonim válasza:
A gepelo.hu honlapon található skawatechnologies kft. otthon végezhető munkát ajánl, annak aki tud gépelni! nem kell profinak lenned hozzá! nézzetek utána, hátha fel kelti az érdeklődését!
2009. szept. 1. 13:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha én kerülnék ilyen helyzetbe, biztosan bemennék a Polgármesteri Hivatalba és felajánlanám a szabadidőmet. A szociális ellátás területén biztosan vannak olyan feladatok, amelyekben apukátok tudna segíteni. Levelet írni idős, rosszul látó emberek helyett, ételkihordás (persze ha van autó) elkisérni betegeket az orvoshoz (ha nincs hozzátartozó), vagy simán sakkozni, kártyázni, beszélgetni olyan nála idősebbel, aki örülne a társaságnak. Aztán még az is előfordulhat, hogy ezért a segítségért csekélyke juttatás is járna. A kutya is jó megoldás, a kiskutyákkal sokat kell foglalkozni, amíg megtanulják a kötelezőt, aztán apukátok is kimozdulna sétáltatáskor a levegőre.Nagyon jó gyerekek vagytok,hogy így foglalkoztok apukátokkal:))
2009. szept. 1. 13:52
 9/14 A kérdező kommentje:
Apu már a tű látványától is rosszul van:D van autója, nem áll rosszul anyagilag
2009. szept. 1. 14:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Minden reggel biciklizik kb8-10km-t. 57éves apu
2009. szept. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!