Hihetek a Férjem barátnőjének, miszerint ő nem akar egy
családod tönkretenni? Vagy ez csak kamuduma.
10:47es vagyok .. egyébként a barátom 10 év után a "mi csak beszélgettünk" kollaganő vitte el ...
2009. szept. 1. 17:49
12/25 A kérdező kommentje:
Basszus!Sajnálom!Mi is tíz éve vagyunk együtt,remélem nem!Mert gyerkőcünk is van,és én nagyon szeretem!De hogy lehet ezt megelőzni!Boldogok vagyunk pedig,legalább is én úgy érzem!
Szerintem te meg akarod győzni magad, hogy ebből nem lesz,nem lehet semmi. Nem így van? Ha zavar, akkor szólj érte a férjednek, majd hívd meg hozzátok a nőt is és akkor nyíltan mond el, hogy neked ez nem jön be, és nem is érted, kérdezd meg tőle, hogy ezt ő miért csinálja. Szóval nyílt lapokkal, legalább te!:D Meg lehet ezt nagyon kulturáltan is oldani ám:)
2009. szept. 1. 22:53
10:47 vagyok
köszi:) de azért nagyon sajnálni nem kell .. nekem sokkal jobb lett az életem ...
az utolsó tanács nekem is tetszik ...
2009. szept. 2. 08:41
15/25 A kérdező kommentje:
Hát igen valószínű magamat győzködöm!De már folyamatban van a meghívás.Csak mindig az van a fejembem hogy mi van ha tényleg semmi nincs köztük és én bolondot csinálok magamból:De tény hogy tényleg nagyon zavar,mert egy családos ember ne beszélgessen munkán kívül más nővel!Vagy legalább is ne ennyiszer!De már azt is olvastam ha tiltja az ember még rosszabb!ÉN nem akarom eltiltani,csak azt szeretném ha ritkábban beszélnének!Félek a nőtöl!
Ha kialakult benned ez az érzés, akkor az nem véletlen. Egyrészt nem bízol magadban, hogy meg tudod tartani a férjed és ez az alap baj!, másrészt nem egy ártatlan dolog, amit csinálnak ám, tapasztalatból mondom, ugyanis én is beszéltem nap, mint nap egy pasival férjezett létemre. A férjed nem kap meg valamit tőled, amit most máshol keres. Erről van szó!
2009. szept. 2. 12:52
17/25 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem mindent megteszek a férjemért.És már kérdeztem erről azt mondta nem keres benne semmit,csak jókat beszélgetnek,viszont lehet ott a baj hogy mi fiatalon jöttünk össze, jó neki az új érzés.Én bízom benne,de a nőben nem,és a párom nem hiszi el hogy az a nő őt akarja.Csak azt nem tudom hogy csak a férjemet áltatja vagy még önmagát is!
Szia!
Nálunk is hasonlóan volt..... Mást se hallottam a férjemtől, csak hogy : "képzeld, ezt mesélte, ez történt vele," msn-ezgettek, e-mailezgettek...... Én meg azt hittem csak "jóbarátok".
8 hónap után derült ki, hogy a szeretője. A nő akkor akaszkodott rá, mikor megszültem a 2. babánkat. Mivel napi szinten beszélt velem is, tudta, hogy nehéz szülésem volt, a szex nincs rendben...... ő meg kihasználta.
Szerencsére azóta a férjem rájött hogy a nő egy igazi, bárhol, bárkivel, bármikor típus, és engem most már többre becsül.
Szerintem nagyon figyelmesnek kell lenned, beszélj a férjeddel!
Sok sikert!!!
2009. szept. 2. 13:40
19/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm,de szivesen olvasok még tapasztalatokat!
Kedves utolsó válaszoló!Hogy lehet az ilyet megbocsátani?Gondolom idő kell hozzá!Nekünk is van egy gyerkőcünk és nem akarom elveszíteni a férjem!De azt sem szeretném hogy átverjen.
20/25 anonim válasza:
Szia! Ez olyan, mintha az én történetem lenne. Nálunk is mentek az sms-k, hogy mikor végez, kávézzanak stb. Aztán lett egy nagy veszekedés és ez szóba került, eleinte mindent tagadott, végül beismerte, hogy hiányzott pár dolog a kapcsolatunkból, ezért csinálta. Egyrészt jólesett neki a nő "rajongása", másrészt engem akart idegesíteni, féltékennyé tenni vele. Nekünk az segített, hogy egy közös barátunk elbeszélgetett vele, meg én is és nagy nehezen felfogta, hogy ezzel engem bánt és úgy néz ki abbahagyta. Elhiheted, nem csak baráti beszélgetések ezek! A férjem sem csalt meg, de az akkor sem jó dolog, ha mindig ezzel egy nővel dumcsiznak. Nincs más kolléga, akivel jóban lenne? Beszélgess erről vele, ne hagyd annyiban! Ne gondolj a legrosszabra, de azért legyél óvatos!
2009. szept. 2. 20:57
Kapcsolódó kérdések: