Hihetek a Férjem barátnőjének, miszerint ő nem akar egy családod tönkretenni? Vagy ez csak kamuduma.
Az ember napi szinten beszélget a munkatársaival, ez nem csak a férjeddel van így. Én is napi szinten beszélgetek a férfi munkatársaimmal is (hűha, csak nem én vagyok az a nő?!), mégsem akarok feleségül menni egyikhez sem, sőt, lefeküdni se akarok velük.
Te miből gondolod, hogy a munkatársnőnek a férjed kell, ha még nem is ismered őt? Adott rá valami okot a férjed, hogy ne bízz meg benne? Esetleg a nő? Ne haragudj, de ha így folytatod, lassan a kirakati próbababákra is féltékeny leszel...
Egyáltalán hogyan került szóba, hogy ő tönkretegyen egy családot? Ha nem fordult meg a hölgy fejében semmi "alantas", akkor mégis mi a fenével tudná tönkre tenni a családotokat?
Ha ilyen gonoszságon jár a feje, akkor már minden a párodon múlik. Van erre egy bölcs mondás: "Ahol az akarat, ott a mód is!".
Szóval, ha a párod megbízható, akkor nincs mitől tartani.
Azonban a hölgy ha már ilyeneket mond, akkor nem kizárt, hogy esetleg többet akar. Hiszen egy jó barátság nem tesz tönkre egy családot sem!
Bocsi azt nem írtam hogy nem csak a munkahelyen,MSN-en,telefonon.Nem igazán vagyok őrült féltékeny típus,hisz ezelőtt is rengeteg nőröl mesélt akikkel melóba beszélt,de az itthoni beszélgetéseik kicsit furák.Talán így érthetőbb a gond!A nőre vagyok féltékeny,nem bízom benne ,a férjem megmutatta miket ír neki,meg magától is el szokta mesélni,lehet hogy csak én találom meg azokat a szavakat amik gyanúsak lehetnek!
De az MSN-ezés kiakaszt,nem vagyunk már tinik.
Tapasztalataim alapján osztom a 10.47-es véleményét.
Nem csak barátok, vagy nem amardnak sokáig azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!