A férjem egy fiatal csaj kezét fogdosta és simogatta meg is csalhat?
Barátnőm mesélte nekem,hogy egy kávézó üvegén át látta hogya férjem ott ült egy 18-20 éves lánnyal és a kezét szorongatta. :-( nagyon csalódott vagyok férjemnek nem mondtam el még. sokat dolgozik(buszsofőr) én otthon a gyerköccel. Szex is müködik köztünk
úgy gondolom. vajon miért csinálja? 33 éves A férjem de mindig. isfiatalabb nézték! Ti hogy reagálnátok ez megcsalás már?d
A buszokat én is kitudnám nyitni. :D Gyakszin megfigyeltem.
Am hívd fel a csajt, beszéld meg vele a dolgot. Hátha lekopik.
Szeintem nem az számít, hogy mit ír a csaj és csak hülyiti, hanem az ahogy a férjed hozzááll, mert ez biza a fontos és a te férjed, úgy néz ki, teljesen nyitott egy flörtre, és ki tudja még.
Amint hazajön elég baxnám a telefont és megoldva a dolog, leesik neki,hogy tudod írogat valakinek, ez már nekem megcsalás...és még ő hőbörög???
Kidobnám és jónapot! Majd keressen ha helyre tette magában, hogy mit akar.
36–os vagyok, 37-esnek. Csak tipp, de a saját dolgunkat látva szerintem vannak olyan típusú férfiak (és nők, mert a szexchates sztori másik szereplője egy szintén házas, bár gyermektelen exbarátnő volt), akiknek erre egyszerűen szükségük van és nem látják, vagy nem érdekli őket, hogy mekkora kárt tesznek a másikban és hogy megalázzák azt. Nálunk egy éve kb. Nem fordult elő hasonló és azóta nagyon küzd nálam a férjem, kívülről látszólag rendben is van minden. De ugye nálunk nem egyedi eset volt, és bennem eltört valami, a bizalom még egy év után sem állt helyre. Valahogy úgy érzem, hogy hosszú távon nem tud kibújni a bőréből, és bánom, hogy akkor nem voltam elég erős elküldeni. Nekem már sosem lesz olyan a házasságunk, mint volt. Olyan ez, mint mikor a kedvenc levesedbe hajszál került. Kiveheted belőle, de már sosem fogod többet olyan jóízűen enni, mint korábban.
Kérdező, bocs az offért, de ha ne adj isten nálatok több is kiderül, talán a jövőre nézve hasznos lehet, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!