Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lett elegem az egeszbol....

Most lett elegem az egeszbol. Vagy a ferje vagy en. Mit kepzel ez magarol?

Figyelt kérdés

Elvaltak mar a szuleim,anyammal elek par eve van egy uj ferje akivel nagyon rossz a kapcsolatunk mar az elejetol. 1-2 eve kezdtem el neki vissza pofazni es nem hallgatni ra mert rajottem hogy mekkora taho, es nem erdemli meg hogy normalis legyen vele az ember. Sokat szoktunk veszekedni volt mar hogy kicsit osszeverekedtunk vagy olyasmi. Ma bejott a szobamba es minden ok nelkul elkezdett turkalni a cuccaim kozott. Volt egy uveg pia a szekrenyemben azt elvette, a cigimet is elvette, talalt egy csomag oveszert azt is elvette (de ha valaki terhes lenne tolem kiakadna), nem surun szoktam osszepakolni a szobamban mert csak azok vannak kint amiket szinte minden nap hasznalok de mindent benyomott a szekrenybe es elkezdett velem kiabalni hogy pakoljak ossze, nem tudom kinek kepzeli magat hogy csak ugy orditozik velem de vissza kiabaltam es eljottem otthonrol. En is turkalhatok a cuccai kozott? Ezek szerint nekem is van hozza jogom. Nem vagyok hajlando tovabb elni egy hazban azzal a gorennyel. Anyam hazaer megmondom neki hogy vagy o megy vagy en. Kajak beszarok rajta, kinek kepzeli magat hogy csak ugy elkezd rendezkedni a szobamban a sajat cuccaim kozott? En nem engedtem be. Amugy is ezen kivul ramfog dolgokat hogy vesszek ossze anyammal.

17/F

2013. jan. 24. 14:07
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Akkor nekem is van jogom elvenni az ő cuccait? Rendben. Szeretem hogy itt az is alkoholista aki már életében egyszer be volt rúgva vqgy megivott egy sört. Azért vagyok alkoholista mert egy üveg pia van a szekrényemben? Mondtam hogy hétvégére vettem. Ki mondta hogy szarul tanulok? Van pár kettesem de van 4-5ösöm is,áltaában hármas vagyok. Ki az aki nem cigizik? Ma már 10 évesen elkezdik. Azt is mondtam hogy orvosnál voltam mert egyszer
2013. jan. 24. 20:21
 32/41 A kérdező kommentje:
*volt valami a szivemmel és azóta járnom kell néha.
2013. jan. 24. 20:22
 33/41 anonim ***** válasza:
70%

"Ki az aki nem cigizik? Ma már 10 évesen elkezdik"

Na ez a baj, hogy így állsz hozzá!Kit érdekel, hogy sok idióta már 10 évesen cigizik, az majd 30 évesen el is patkol, ne félj.

S nyugi, nem cigizik mindenki.Hála, már én se. De én 18 éves elmúltam, amikor rászoktam. Ha 15-16 évesen cigiztem volna, szerintem kiverték volna a számból. Nem csak elvették volna.

Elég baj, hogy a szüleid ezt engedik, hogy cigizz.

2013. jan. 24. 21:08
 34/41 anonim ***** válasza:

Mellékes, hogy cigizik, vagy néha iszik-e (amíg nem jár hetente részegen haza) Tényleg sajnálatos, hogy a "mai fiatalok" (az én generációm:D) azért cigizik mert hát más is...de itt nem is ez a lényeg

Az még nem jutott eszedbe, hogy kulccsal zárd a szobád ha nem vagy otthon? Akkor biztos nem tud bemenni, ha meg felhozza, akkor közlöd vele, hogy semmi keresnivalója a holmijaid között

2013. jan. 24. 23:22
 35/41 anonim ***** válasza:

kedves kérdező

Megértem, hogy nehéz neked.Az fáj a legjobban, hogy miért akar neked valaki olyan dirigálni, és miért szedi el a cuccaidat, aki "csak" anyukád férje?Ő költözött be a ti életetekbe, nem te akartál odamenni....

próbáld meg azt, hogy kicsit összekapod magad... jobban tanulsz ha csak kicsivel is.... megpróbálsz nem visszafeleselni neki...ugyanúgy besegíteni otthon, Hátha másként viselkedik veled ő is...

Ha egyébként szereti és megbecsüli anyukádat, az neked jó kellene, hogy legyen. Szerintem téged is szeret, csak most te is abban a korban vagy hogy lassan felnőtté válsz, és nehezebb veled kijönni. Voltam én is ilyen :-)

Régóta van már anyuddal együtt?

Az is szerepet játszhat, hogy nem szeretné, hogy elkallódj később.Abba belegondoltál,lehet neki sem egyszerű "hogy más gyerekének" kell normális felnőtt férfi értékrendet tanítania (mint írtad apukáddal kevesebbet találkoztok azért és ezt nem bántásnak írom) Lehet még nem igazán érted meg, mit is akarok mondani, de 5-10 év múlva már csak nevetni fogsz ezen :-)és normális lesz a kapcsolatok

26/N

Ja és amennyiben csak egy arrogáns agresszív majom, aki anyukádat sem szereti, csak kihasználja, csúnyán bánik mindkettőtökkel esetleg üt vág részegen,nőzik, vagy eljátssza a fizetését, tekintsd semmisnek az írásom XD

2013. jan. 25. 02:42
 36/41 anonim ***** válasza:
El kell fogadnod Anyád férjét.Meg kellene beszélnetek,de a felfogásod nem tökéletes.
2013. jan. 26. 16:43
 37/41 anonim ***** válasza:
55%
Ebben a sztoriban mindketten hibásak vagytok!
2013. jan. 26. 18:50
 38/41 anonim ***** válasza:

Az nem megoldás, hogy választás elé állítod az anyádat.

Az sem, hogy anyád hagyta, hogy ilyen keményen eldurvuljanak dolgok köztetek.

A cucc turkálása aljasság, ez ellen az a jó megoldás, ha szerelsz egy zárat az ajtódra. Anyáddal beszélj, hogy tegyen érted valamit, ha pedig végképp nem megy semmi, akkor kérni kell a gyámügy segítségét és el kell otthonról költözni.

2013. jan. 26. 19:25
 39/41 gravinator ***** válasza:
100%

Egy ember nem attól lesz felnőtt mert nemi életet él,alkoholt fogyaszt,cigarettázik!

A felnőtt ember szavaiért,tetteiért erkölcsi,anyagi és büntetőjogi felelőséget vállal. Tud gondoskodni önmagáról és másokról.

Te 17 évesen mit tudsz?

Ha úgy gondolod,hogy felnőtt vagy, állj a saját lábadra. Ha nem viselkedj úgy ahogy a kenyéradód elvárja.

2013. jan. 26. 20:58
 40/41 anonim ***** válasza:

Esetleg megpróbálhatnál békülni vele, vagy valamilyen kapcsolatot teremteni.

Elég nehéz a leírásod alapján megítélni a nevelőapádat. Anyukád mit szól az egészhez? Csak veled viselkedik így vagy mással is? Mit értesz az alatt hogy tahó? Mit csinál?

Amúgy szerintem csak nevelni próbál. 17 évesen nem kéne sem cigizned, sem piát rejtegetned.

2013. jan. 26. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!