Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lett elegem az egeszbol....

Most lett elegem az egeszbol. Vagy a ferje vagy en. Mit kepzel ez magarol?

Figyelt kérdés

Elvaltak mar a szuleim,anyammal elek par eve van egy uj ferje akivel nagyon rossz a kapcsolatunk mar az elejetol. 1-2 eve kezdtem el neki vissza pofazni es nem hallgatni ra mert rajottem hogy mekkora taho, es nem erdemli meg hogy normalis legyen vele az ember. Sokat szoktunk veszekedni volt mar hogy kicsit osszeverekedtunk vagy olyasmi. Ma bejott a szobamba es minden ok nelkul elkezdett turkalni a cuccaim kozott. Volt egy uveg pia a szekrenyemben azt elvette, a cigimet is elvette, talalt egy csomag oveszert azt is elvette (de ha valaki terhes lenne tolem kiakadna), nem surun szoktam osszepakolni a szobamban mert csak azok vannak kint amiket szinte minden nap hasznalok de mindent benyomott a szekrenybe es elkezdett velem kiabalni hogy pakoljak ossze, nem tudom kinek kepzeli magat hogy csak ugy orditozik velem de vissza kiabaltam es eljottem otthonrol. En is turkalhatok a cuccai kozott? Ezek szerint nekem is van hozza jogom. Nem vagyok hajlando tovabb elni egy hazban azzal a gorennyel. Anyam hazaer megmondom neki hogy vagy o megy vagy en. Kajak beszarok rajta, kinek kepzeli magat hogy csak ugy elkezd rendezkedni a szobamban a sajat cuccaim kozott? En nem engedtem be. Amugy is ezen kivul ramfog dolgokat hogy vesszek ossze anyammal.

17/F

2013. jan. 24. 14:07
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
51%

"Hat nem a legjobbak de jo ez. "

tehát teszem azt 2eseid vannak és te eldöntötted hogy az teljesen rendben van. gratulálok.

2013. jan. 24. 14:57
 22/41 anonim ***** válasza:
50%
Szegény tini fiúcska.
2013. jan. 24. 14:59
 23/41 anonim ***** válasza:
Leverném karónak. Ha nem tetszik neki valami maradjon kint.
2013. jan. 24. 15:02
 24/41 anonim ***** válasza:
66%

Nevelőapádnak van igaza.

Visszapofázol, szarul tanulsz, piálsz, cigizel.

Hát gratulálok, hogy ezek után még neked áll feljebb.

2013. jan. 24. 16:20
 25/41 anonim ***** válasza:
38%

Áruljátok már el nekem, hogy mióta jogos az, hogy elveszi egy olyan gyereknek a cuccait, akihez az ég világon semmi köze? Hangfalat, laptopot, óvszert.

És ezek után ti a saját gyereketeket dobnátok ki? M?égis miféle szülők vagytok ti?

Régebben csodálkoztam, hogy ennyi lelkisérült gyerekkel kell találkoznom, de mostmár értem mi okozza. Ameddig képesek vagytok így nyilatkozni, addig nem értem miért tartjátok magatokat jónak.

2013. jan. 24. 17:01
 26/41 anonim ***** válasza:
50%

Áruljátok már el nekem, hogy mióta jogos az, hogy elveszi egy olyan gyereknek a cuccait, akihez az ég világon semmi köze?

minek után a nevelő apja van köze hozzá

kicsit egyoldalú a dolog nem tudjuk miért vette el ezeket a dolgokat, de miután a kérdező be vallottan nem volt iskolába mert "orvosnál" volt így kicsit gyanús a helyzet hogy nem csak poénból akar kicseszni vele.

tudod az én jó anyám se engedte az ha a bátyám "lógót" a suliból (volt orvosnál meg láza is volt) akkor a gép előtt üljön... max az ágyból nézhette a tv-t.

ha a kérdező nem beteg csak kivizsgáláson volt akkor meg nyugodtan mehetett volna utána vagy előtte dokihoz - kivéve persze ha koleszos mert ugye akkor kicsit körülményes annyit utazni-

de lehet csupán az írása és a mai tinikkel kapcsolatos előítéletek miatt kap a kedves kérdező ilyen "gonosz" válaszokat

2013. jan. 24. 17:21
 27/41 anonim ***** válasza:
61%

Nem,a nevelőapának sem törvényes, sem semmiféle jogai nincsenek a gyerekkel.

És semmi köze hozzá, főleg a tulajdonához nincs.

Az pedig elég ocsmány dolog, hogy orvosnál volt és lógósnak titulálod. Egy 17 éves nyilván nem lehet beteg, nem mehet kontrollvizsgálatra vagy bárhová.

Aki így beszél egy gyerekkel az szégyellje magát és ne csodálkozzon, ha egyszer az ő gyereke is itt fog kérdezni.

Bunkók.

2013. jan. 24. 17:24
 28/41 anonim ***** válasza:
37%

A nevelöapa NEVELÖ a nevében is, de mit az anyja férje, igenis van joga beleszólni, hogy a KÖZÖS háztartásban élö gyerek hogy viselkedik.

Mellesleg ha egy 17 éves kölyöknek a SZEKRÈNYÈBEN pia van, akkor azért az már elég aggasztó jel, igy kezdödik az alkoholizmus meg a zugivás.

2013. jan. 24. 17:34
 29/41 anonim ***** válasza:
64%

Azért mondja nevelőapának, mert a köznyelv így hívja, de ha már ide kitértünk, akkor lenne joga, ha ténylegesen nevelőapa lenne. Mivel a kérdezőnek van apja, így neki ilyen funkciója nincs.

Alkoholista, mert van 1 üveg alkohol a szekrényében :DDDD Mert nyilván senki nem vitt még 17 évesen házibuliba egy üveg bort, vagy pezsgőt.

Édes jó istenem.

És attól, hogy valaki a szülője házastársa és a háztartás közös, a gyerek nem lesz az.

2013. jan. 24. 17:37
 30/41 anonim ***** válasza:
69%

ma 17:24

te vagy az a szerencsés szülő vagy akinek jól nevelt gyermeke van, vagy egyáltalán nem vagy szülő ami a válaszod alapján úgy látszik jobb is.

namármost. ha esetleg kicsit utánna olvasgatnál magad is látnád hogy ez a gyerek nem gyerek és oly felnőtt már hogy nemi életet él, alkoholt iszik, dohányzik, és miközben csúnyán beszél még saját maga el is dönti hogy a jegyei nem túl jók de az rendben van. azok akik így beszélnek nyilván nem rendelkeznek ilyen elkanászodott kamasszal és nem is fognak, ezért is vannak felháborodva.

de hogy őszinte legyek én pedig olyan szülő nem szeretnék lenni aki azt gondolja hogy szegény gyereknek van igaza, aki nem is tanul jól, a fizetésemet elissza, eldohányozza, és még a tetejében ő szeretné eldönteni helyettem hogy a párom mekkora egy pofátlan mivel mindezt nem hagyja. csak remélni tudom hogy te is egy kamasz vagy nem pedig szülő mert bizonyosan nem bunkóznád le azokat akik nem adnak igazat egy mocskos szájú káros szenvedélyeknek hódoló nem tanuló kamasznak. mi kérünk elnézést hogy ezt nem tartjuk normálisnak. szóval mint már írtam, csak remélni tudom hogy téged a jó isten nem áldd meg egy ilyen kedves gyermekkel mint a kérdező, mert lehet hogy akkor te nem győznéd telifirkálni a gyik-et hogy mit kezdj a fiaddal aki kizsigerel, munkanélküli és a tetejében még esetleg ne adj isten naponta jól el is agyabugyál mert nem vettél neki teszem azt piát.

2013. jan. 24. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!