Lehet valamit tennem, hogy megváltozzak?
a férjemről és rólam van szó!6 éve ismerjük egymást,ebből4 év a házasság,gyerek nincs(szerencsére!)alapjáraton jó a kapcsolatunk,de mindíg van valami ami bepörget valamelyikőnket(többnyire engem...)úgy érzem nem elég kedves hozzám és nem figyel eléggé rám,ez szokott lenni a fő baj forrása.ez így elég egyszerűen hangzik,de kezd a helyzet elharapózni!már egy hónapja,szinte mindennapos a vitázás.ő azt mondja hajlandó változni,de az a baj velem,hogy hamar bepörgök ,és állandóan valami más a bajom vele.ha megváltozik valamiben,akkor mindíg más bajt látok meg benne.Amiért írok most az a következő:tegnap megkértem őt,hogy hozzon nekem inni,és a nagy változás,és körülrajongás,eredményeként szájhúzogatás,és flegmázás.én számtalanszor kiszolgálom őt...
mire odahozta nekem az inni valót már bedurcáztam,és ráöntöttem az inni valót,és hozzá vágtam az üveg poharat...ami millió egy darabra ment,és nagyon csúnyán szétszabdalta a lábát.bevallom elmondhatatlanul szégyellem magam,és a cselekedetemre nincs mentség...
nyugodtan lehordhattok bárminek,megérdemlem
a segítségeteket várnám,hogyan változhatnék meg,borzalmas ez az egresszíó ami bennem van,és tudom,nem helyes amit tettem,de ha ideges leszek hirtelenjében nem tudok gondolkodni.segítsetek légyszives
Túl azon, hogy szidod és szégyelled magad, nem kéne elgondolkodni azon, nincs-e valami ottan mélyen, ami belőled a kontrollálatlan pillanatokban előtör?
Lehet, hogy nem visszafojtogatni kéne és "kontrollálni" magad, hanem szembenézni.
Mással is ilyen vagy, vagy csak az ő irányába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!