Akiknél a családban több kocsi van nincs vita, hogy ki melyikkel megy?
Figyelt kérdés
Nálunk állandóan ezen megy a veszekedés.
Nálatok?
Közösnek tekintitek a kocsikat vagy mindenkinek megvan a sajátja? A kapcsolatotok alatt vettétek őket vagy még előtte. Milyen kocsik?
2013. jan. 22. 22:33
11/12 anonim válasza:
Mindkettőnknek van "saját" autója.
Ő hozta a sajátját (Opel Tigra), az enyémet már a kapcsolat alatt vettük (Toyota Yaris).
Ha közösen megyünk valahová, akkor az enyémmel megyünk, egyrészt mert én szívesebben vezetem, jobban hozzá vagyok szokva, másrészt kényelmesebb és biztonságosabb.
12/12 anonim válasza:
Nálunk 3 autó van. Egy céges, amit apum használ, mert ő kapta használatra. Egy nagy családi, amit hosszabb utakhoz használunk, hétköznapokon pedig ez az "anyu kocsija". Mikor letettem a jogsimat, akkor én felváltva használtam őket, mikor melyik volt szabad, ez ment kb. egy évig, aztán kaptam sajátot, mert sokat használják az autókat, és nagyon sokszor volt olyan, hogy én nem tudtam menni valahova, mert nem volt itthon kocsi, és ők sem értek rá elvinni. Szóval van a harmadik autó, ami az enyém. Mostmár én is csak ezt használom. Nálunk megvan a rend, hogy melyik kié, főleg így, hogy már nekem is van sajátom. De amíg nem volt, abból sose volt veszekedés, hogy melyiket viszem el. Amelyik épp itthon volt, vagy amelyikhez kedvem volt, ha épp válogathattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!