Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi hány ezer forintos...

Havi hány ezer forintos bevétel tenne boldoggá?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 14:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem, miért pontozta le valaki az egyik fenti válasz, pedig az épp olyan helyes, mint a többi. Ha valakit nem tenne boldoggá havi 1 milla, akkor az a válasz nem hasznos? Dehogynem. pont annyira, mint a többi. Meg lehet belőle tudni, hogy van, akit nem tenne boldoggá. Engem se tenne. Elég sokat keresek ahhoz, hogy féltsem, amit elértem. Túl keveset ahhoz, hogy mindenem meglegyen. És megint csak elég sokat ahhoz, hogy tudjam, pusztán a pénz nem elég a boldogsághoz. Ahogy egy idézet mondja: "Jobb a Hiltonban sírni egy kávé mellett, mint a híd alatt!" Szóval a pénz erre elég. De ez még nem a boldogság. Maradjunk annyiban, hogy az 1 milla nettónak én örülnék havonta. ;)
2009. aug. 31. 14:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

amikor tobb penzed van huzamosan, pl jovedelem, akkor noveled az eletszinvonalad is, es elobb-utobb keves lesz az a penz is ami korabban sok volt. persze nm mindenki van ezzel igy, tuti van aki ellenne egy x osszeggel es nm vagyna magasabb szinvonalra mar, de ez ritka. En anno a 40ezres arvaellatasommal is elvoltam apam mellett, mikor dolgozni kezdtem akk a 140e nagyon soknak tunt, idovel mar kevesnek, foleg, h ahogy gyarapodott a tapasztalatom, ugy ereztem, h tobbet erek mar. 2. melom(mostani) 190ezret ad, kb 1eve, de erzem, h mar sokkal tobbet erek ill tobbre vagyom.

sokan igy lennenek meg, szal a kerdes max az lehetne, h mennyi tenne boldogga jelenleg.

2009. aug. 31. 15:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

mivel még most egyetemista vagyok,havi netto 100-150 elég lenne....

2 év mulva havi 500 se,mert akkor ház,kocsi,gyerek,miegyéb...

2009. aug. 31. 15:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
nekekem elég lenne 150 ezer havonta a mostani 62ezerhez képet bőven elég volna de igy a beiskolázás elött kb 200 lenne jó
2009. aug. 31. 15:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ha a bruttóm lenne a nettóm, az tök jó lenne. forintosítva ez 265000.-Ft.
2009. aug. 31. 16:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
300-nak mar tudnek orulni, sot sporolni is tudnek a rossz napokra. ;)
2009. aug. 31. 18:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, jó lenne több, aztán mégtöbb, egyetértek azokkal, akik ezt írták. A kérdés arról szólt, mennyi tenne boldoggá? Hát, ha nem vagy boldog amúgy, szerintem is a pénztől jövő boldogság csak átmeneti.
2009. aug. 31. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!