Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis, ha rosszul esik,...

Normalis, ha rosszul esik, hogy a facebookos ismeröseim közül (a csaladtagokon kivül) egy ember tudja valoban, mikor van a szülinapom?

Figyelt kérdés

Nincs sok ismerösöm, mielött valaki ezzel jönne. 80egynehany, csak a legfontosabbak. Ebböl 4en irtak, amiböl 3 csaladtag. Az az egy is rakerdezett par nappal elötte, hogy mikor is van pontosan... Es tök rosszul esik.

Ha nincs kiirva facebookon, akkor mar nem is tudjuk, mikor van a masik szülinapja? Oke, en se tudom mind a 80et, de a legjobb baratok/baratnöket igen.

Engem ez tökre bant. Vagy tulsagosan nagy ügyet csinalok belöle a mai vilagban?

2013. jan. 20. 19:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nekem is rosszul esett hogy az egyik legjobb barátnöm nem is köszöntött fel pedig még ki is volt irva facebookra. De ez gondolom mindenkinek rosszul esik hogy egy nagyon közeli barátja/barátnője nem köszönti fel a szülinapján.
2013. jan. 20. 19:49
 12/21 anonim ***** válasza:

ez tök normális. azokét jegyzik meg, akiké közel van a saját szülinapjukhoz, vagy egy napon van egy szeretett személlyel...esetleg karácsonyra, újévre esik.

most egy Szilveszter nevű gyerekét ki ne jegyezné meg pl.

ez nem egy kiváltság meg dicsőség :D

az enyémet onnan jegyzik meg hogy valami történelmi esemény volt akkor, október 25.-én (nem akarok műveletlennek tűnni, azt hiszem az őszirózsás forradalom de nem biztos) és hogy az az új naptár szerint már november 7. és ez megragadt a fejükben

bár máig van olyan aki november 7.-én köszönt meg :D hogy sülne le a bőr a képéről :D

2013. jan. 20. 19:57
 13/21 anonim ***** válasza:
ja tévedtem, asszem Hitler meg Mussolini szövetkezett aznap :D mindegy, lényegtelen :D
2013. jan. 20. 19:59
 14/21 anonim ***** válasza:

"ez tök normális. azokét jegyzik meg, akiké közel van a saját szülinapjukhoz, vagy egy napon van egy szeretett személlyel...esetleg karácsonyra, újévre esik."

Hát szerintem meg ne általánosíts. Sokan megjegyzik a legjobb barátaik szülinapját és fel is köszöntik őket. Elég fura lenne, ha az egyik legjobb barátnőm, akivel mindennap dumálok, nem tudnám, hogy mikor jött a világra.

2013. jan. 20. 20:09
 15/21 anonim ***** válasza:

En tudom, hogy mikor van az osszes osztalytarsam szulinapja, pedig a legtobbjuket tiszta szivbol utalom.

Valahogy rogzul...

2013. jan. 20. 20:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy ügyet csinálsz belőle. Én képtelen vagyok megjegyezni a barátok szülinapjait, de meg is mondtam nekik, hogy nem kell megsértődni, egyszerűen elfelejtem. Ez nem jelenti azt, hogy ők nem fontosak nekem. Nekem is nemrég volt a szülinapom, egy ember sem írt és nagyon örültem neki, mert tavaly kint felejtettem, hogy mikor van és sokan írtak. Az sokkal jobban idegesített. Ne foglalkozz ezzel, nem ezen függ a barátság.
2013. jan. 20. 20:26
 17/21 A kérdező kommentje:
Tudom, csak... Külföldön vagyok, amugy is eleg egyedül, aztan jol esett volna... De igazatok van, igyekszem nem felfujni a dolgot...
2013. jan. 20. 20:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Nekem most volt a 30. szülinapom, és a szüleimnek! eszébe nem jutott volna, h. vlmi van a levegőben. Másnap megjegyeztem csak úgy mellékesen, h. mikor kérdezik már meg,h. milyen érzés túl lenni a 3.x-en. Ezzel le is zártam a témát, nem fogok rajta rugózni, mert minek? Pedig FB-n is kinn van, ha már itt tartunk..
2013. jan. 20. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mikor van az ismerőseim születésnapja. Engem sem igazán köszönt fel senki, de nem is írom ki FB-ra. 4-en írtak? Az ha jól rémlik 2-vel több mint ahányan nekem írtak., 70 ismerőssel.
2013. jan. 21. 00:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem pl holnap lesz a születésnapom, és a két mamámon és a családtagjaimon kívül senki nem köszöntött fel és valószínűleg nem is fog (függetlenül attól, hogy holnap lesz). Pedig van pár "barátom", de ők se fognak. Az ajándékomat meg már egy héttel ezelőtt megkaptam egy ágy formájában (nem panaszkodom, de azért egy könyv vagy valami jobban esett volna).
2013. jan. 21. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!