Hogy tudjak behajtani a gyerektartast ha minden az uj párom nevén van es ő tart el engem? Az ő fizujábol nem tilthatjak ugye?
szerintem a sok aranyodat váltsd be kp-ra fizess egy nyelvtan tanárt magadnak, mert szövete értelmezni sem tudsz.
Ha ennyi válaszból nem tudtad kiszűrni a téged érintő dolgokat, akkor szerintem jobban jársz azzal a nyelvtanárral. ;)
Lehet, egy nyelvtanár kevés lesz..
Vannak itt értelmi hiányosságok is..
Az erkölcsi, anyai felelősségről meg ne is beszéljünk.
Ami nincs. :((
Mivel nem tudsz szöveget értelemzni, bár tuti kamu kérdés, le akkor ismét bemásolom:
Hogy miért csuknak le?
Az állami megelőlegezét egyszer 3 évre vállalja át az állam, ami még egyszer 3 évre meghosszabítható. Viszont: a bíróság által megítélt gyerektartás nem fizetése bűncselekmény, pontos neve: tartás elmulasztása. Számon kérik majd rajtad. Kislányom apukáját is beidézte a rendőrség, engem is, mert ilyenkor amikor megítélik, a gyámhivatal hivatalból feljelenti a nem fizető szülőt. a rendőrségi szakasz után meg a bíróságon fog folytatódni a dolog, de általában próbaidővel vagy enyhébb büntivel megússzák. Viszont így az erkölcsid nem lesz makulátlan.
Azért lovagolunk ezen, mert ezt kérdezted.
Hogyan lehet behajtani, hát így. A külföldi számlákról szépen leszedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!