Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Ha rajtam múlt volna, még...

"Ha rajtam múlt volna, még most sem ismernéd a szüleimet. " Vélemények?

Figyelt kérdés

A párom 24(F),én 20(N) éves vagyok. 2 éve alkotunk egy párt.

Néhány napja hagyta el ez a mondat a száját mert sérelmezni mertem,hogy elutasító a családommal szemben, nem érdeklődik felőlük és szinte senkimmel nem hajlandó találkozni. Édesanyámmal élek,így vele óhatatlanul muszáj volt,édesapámmal pedig csak másfél év után volt hajlandó találkozni úgy 2 óra erejéig.

Állítólag össze szeretne költözni- semmit nem tesz ennek érdekében,csak ábrándozik-,de nem tudom,hogy képzelte,hogy senki mást nem akar megismerni? Ha együtt élünk,akkor együtt megyünk rokonokat látogatni és hozzánk jönnek viszont. Ő annyival letudja,hogy velem jár,nem a rokonaimmal.. Én úgy vagyok vele,hogy a párunkkal együtt egy új/másik családot is kapunk.

Nekem ez borzasztóan rosszul esett. "Kissé" meg is inogtam a jövőnket illetően.

2013. jan. 20. 00:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Látom jól lepontoztak, pedig példámban ott van minden magyarázat.

Azért nem mutat be a szüleinek, mert szégyelli őket.

Az én férjem egyszer találkozott anyámmal, többször nem. Mondjuk nem is sajnálja a dolgot.

2013. jan. 21. 07:24
 12/16 A kérdező kommentje:

Látom,nagyon megy a szövegértés.

MÁR BEMUTATOTT,csak két év elteltével mondta,hogy talán még ma sem ismerném őket,ha nem élne velük.

A probléma az,hogy Ő zárkózik el az Én családomtól.

2013. jan. 21. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Vannak emberek, akik olyan környezetben nőttek fel, ahol nem fontos a család. Hidd el, létezik ilyen. Őt a te családod sem fogja érdekelni, csak te magad.
2013. febr. 10. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igazad van,nagy bunkó a párod.Az,hogy az ő családja ilyen szedett vedett arról nem a Te családod tehet.Mekkora bunkóság már nálad a szüleid ,akármilyen rokon,ő meg az orrát ki nem dugja.Több mint sértő rájuk nézve.El nem tudnám képzelni a vőm vagy a menyem igy viselkedjen ezzel büntesse a gyerekem mert az ő családja ugymond car
2013. febr. 10. 19:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs vele semmi baj. Legalábbis én tökre tudok ezzel a felfogással azonosulni. Nekem a sem a saját, sem a barátom szüleivel nincs semmi gondom, de abszolut kerülök mindenféle találkozást, egyszerűen nem vagyok nyitott, nehezen ismerek meg embereket, pont. Egyébként az anyós imádnivaló, kedves, és jófej. És látod, mégis. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a párom, sem azt, hogy nem képzelek vele közös jövőt. Egyszerűen ilyen vagyok. Lehet a barátoddal is ez a helyzet.

23N

2013. febr. 10. 19:54
 16/16 A kérdező kommentje:

Na de két év után??

Meg ha náluk van este és/vagy reggel szeretkezünk egyet (mert este 10-nél előbb nem jöhetünk haza mert az "milyen nyugdíjas már"), reggel pedig olyan 9 körül kipattannak a szemei, megint szinte már kötelező szeretkezni, különben bevonul a fürdőbe és a fontos elfoglaltságaira hivatkozva mint pl. xbox 10-11 körül lelép anélkül, hogy mondjuk anyukámhoz vágott volna egy sziát??

2013. febr. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!