Léteznek ilyen férfiak?
Nem találtam még olyan pasit,amelyik tisztelt volna,vagy felfogta volna,hogy egy jó kapcsolat nem hullik az ember ölébe,hanem folyamatosan kell dolgozni rajta,hogy jó is maradjon. Mindig csak pofára ejtettek,jelenleg teljesen értéktelennek érzem magam,mert én mindent beleadtam és meghalt bennem a remény,hogy valaha is lesz egyáltalán férjem,illetve gyerekeim. Mindig csak olyannal találkoztam,aki csak megbántott,nem tisztelt,nem értékelte mindazt,amit adtam neki. Hogy kerüljem el egyáltalán ezeket?
22L
A probléma többnyire az, hogy a férfi és a nő annyira ragaszkodik önmagához, hogy képtelen az együttélésre.
Sokak szerint egy kapcsolat arról szól, hogy szeressenek olyannak amilyen vagyok.
NEM!
A párom igen is változtasson meg ha jobb ember lehetek.
És ez oda vissza kell, hogy működjön.
Így nem a tökéletes férfit kell keresni, hanem a tökéletes kapcsolatra kell törekedni.
Sokak ezt nem értik.
Én 26 éves vagyok. A párommal imádjuk egymást. Sok nehézségen mentünk keresztül, sokat változtunk.
És olyan szinten összecsiszolódtunk, hogy még a gondolatunk is szinte egy... :)
Nem, nem létezünk. :) (Legalább is sok nő szerint nem.) ;)
A fiúk később érnek, mint a lányok. Ezért az idősebb, tapasztaltabb egyedek között nagyobb az esélye, hogy ilyet találsz. Konkrétan nálam 39 évesen jött el ez a felismerés. Mivel Te 22 vagy, felteszem, nem a 40-es pasikra buksz, ez okozhat egy kis bonyodalmat, illetve vagy várnod kell, vagy tényleg nagyon szerencsés esetben kifognod egy korán érő, kivételes példányt.
Arra viszont van létező tanács, hogyan kerüld el azokat, akiket el akarsz kerülni. Kicsit tréfás, mint az én válaszom is, cserébe szórakoztató. (Nekem az volt.) Egy könyv: [link]
Jó szórakozást hozzá! :)
21-es vßlaszoló vagyok. Nßlunk is kb 2-3 év volt az összecsiszolódßs. De nagyon-nagyon megérte. :)
Soha nem voltam ennyire boldog. és hogy a férfi vßlaszolónak is igaza lehessen a kedvesem 11 évvel idősebb nßlam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!